Sport

2017.09.10. 12:29

Női labdarúgó NB I - Pontosan tért haza a DVTK Budapestről

Miskolc – A női labdarúgó NB I 4. fordulójában a Kóka FNLA vendége volt a Diósgyőri VTK csapata szombaton.

Miskolc – A női labdarúgó NB I 4. fordulójában a Kóka FNLA vendége volt a Diósgyőri VTK csapata szombaton.

Kóka FNLA – Diósgyőri VTK 0-0

Budapest, 100 néző. V.: Peitli (Kovács B., Vad).

Kóka FNLA: Erős – Rőhberg, Nagy V., Róth (Pusztai), Vidovenyecz, Török, Kovács T. (Patkós), Horti, Buzás, Csigi, Kovács N. (Papp). Edző: Berla Attila.

Diósgyőri VTK: Vukovic – Corduneau, Sandu, André, Boros, Markovic, Kresák, Jáhn, Kerekes (Gyöngyösi), Olar, Sinka. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Berla Attila: – Ez egy harcos meccs volt, két jól felkészített csapattal. Büszke vagyok az együttes teljesítményére, mert az U17-es válogatottól 5 játékost csak pénteken kaptunk vissza, de két mérkőzéssel a lábukban is jól játszottak. A DVTK végig keményen, agresszíven futballozott, de ezzel együtt is a mezőnyben kiegyenlített volt a mérkőzés. Bár egyik kapu előtt sem adódott igazán nagy gólszerzési lehetőség, ennek ellenére bármelyik gárda javára eldőlhetett volna az összecsapás, ám összességében a döntetlen igazságos.

Fórizs Sándor: – Gratulálok a csapatnak a megszerzett 1 ponthoz. Az pozitívum, hogy nem kaptunk gólt, azt viszont nagyon sajnálom, hogy nem sikerült betalálunk. A játékvezető több komolyabb szabálytalanságért nem adott sárga lapot egyik és másik oldalon. Ennek a vesztesei mi lettünk, mert a meccs hajrájában Markovic hátsérülést szenvedett, és csak reméljük, hogy ebből hamar fel tud épülni. A mostani döntetlen után az Újpest ellen mindenképpen szeretnénk nyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!