Sport

2016.11.12. 13:22

A bajnokcsapatot fogadják az ózdiak

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B. 8. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC együttese hazai pályán fogadja a ContiTech FKSE-Algyő csapatát szombaton 18 órától.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B. 8. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC együttese hazai pályán fogadja a ContiTech FKSE-Algyő csapatát szombaton 18 órától.

Férfi kézilabda NB I/B, 8. forduló

ÓAM-Ózdi KC – ContiTech FKSE-Algyő

(Ózd, szombat, 18.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: „Sportbaráti szeretettel és kellő tisztelettel fogadjuk szombaton az előző bajnokcsapatot. Természetesen az erőviszonyok és a papírforma a vendégek mellett szólnak, hiszen kiváló játékosok alkotják az alföldi együttest. Azt viszont megígérhetem, hogy nem feltartott kezekkel megyünk föl a pályára, a közönség támogatásával igyekszünk megnehezíteni ellenfelünk dolgát. Fontos, hogy védekezésben azt a teljesítményt nyújtsuk, amit egy héttel ezelőtt a Lajosmizsével szemben, az jó alapot jelentene a címvédő elleni találkozón. Emellett az is nagyon fontos, hogy semlegesítsük az Algyő kulcsembereit, a kapujuk előtt pedig az eddigieknél jobb százalékban használjuk ki a lehetőségeinket. Lelkes és fegyelmezett játékkal szeretnénk a szurkolókat megörvendeztetni, aztán majd meglátjuk, hogy az eredmény szempontjából ez mire lesz elegendő.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!