Sport

2016.07.01. 16:24

Jobb lett volna talán visszább állni - Az én Eb-m: Németh Attila

Edelény - Nagyon szurkolt a magyar válogatottnak, de érezte, a nyolcaddöntő lesz a végállomás.

Edelény - Nagyon szurkolt a magyar válogatottnak, de érezte, a nyolcaddöntő lesz a végállomás.

Az Edelényi FC szakmai igazgatója eddig minden Eb-találkozót megnézett a televízióban.

Csodálkozom, hogy Fellaininek csupán kiegészítő szerep jut. Németh Attila

– Délután háromtól este 11-ig, fél 12-ig csak a tévét néztem, nézem, a magyar mérkőzések esetében még az ismétléseket sem hagytam ki – mondta Németh Attila, aki nyilván nem ment el szó nélkül a magyar–belga (0–4) nyolcaddöntő mellett.

– Bíztam benne, hogy szoros csata lesz, de belül azért éreztem, hogy itt véget érhet a szereplésünk. Ha én lettem volna a szövetségi kapitány, 0–1 után nem kockáztattam volna annyit, mint amennyit Bernd Storck, bár egyrészt igaza volt, mert menni kellett az eredmény után, viszont a nulla–négy nem mutat olyan jól, mint adott esetben a nulla–egy.

A sportszakembert megkérdeztük arról is, vajon figyeli-e külön is valakinek a teljesítményét?

– Különösebben nem. Viszont a belgák elleni mérkőzésen látszódott, hogy Hazard egy klasszis futballista, azon viszont csodálkozom, hogy Fellaininek csupán kiegészítő szerep jut ebben a válogatottban. Mindenki tudja, de ezúttal láthatta is, hogy Belgium hány remek labdarúgót tud felvonultatni, és milyen sebességgel képesek játszani.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!