Sport

2015.12.03. 14:24

DVTK: Nikházi marad, de nem tudni meddig

Miskolc - A szerdai DVTK - MTK mérkőzés napján jelentette be a diósgyőri klub, hogy Nikházi Márkkal szerződést hosszabbítottak.

Miskolc - A szerdai DVTK - MTK mérkőzés napján jelentette be a diósgyőri klub, hogy Nikházi Márkkal szerződést hosszabbítottak. A 172 centis középpályás 2013 nyarán szerződött a DVTK-hoz, és a szerdai meccsig 34 bajnokit játszott a klub színeiben, mivel a tavalyi évad nagy részét az NB I-ből kiesett Dunaújváros-PASE csapatában töltötte. A 26 éves labdarúgóval kapcsolatos klubhíradásból nem derült ki, hogy mikor járt volna le a szerződése, és az sem, hogy meddig maradhat. Ezzel kapcsolatos kérdésünkre Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója azt felelte, hogy a szerződésben szereplő titoktartási kötelezettség miatt erről nem adhat felvilágosítást. Így az Észak-Magyarország azon információját sem kívánta megerősíteni, hogy 2016. júniusában járt volna le a korábban a főváros, a Vasas felé kacsingató labdarúgó szerződése. Így hivatalosan csak azt tudjuk, hogy egyszer csak lejárt volna a középpályás szerződése, amelyet most valameddig meghosszabbítottak...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!