Sport

2015.06.15. 09:21

Miskolci Jegesmedvék: Épül a sárga-fekete védelmi fal is

Miskolc - A Miskolci Jegesmedvék kapták a legkevesebb gólt a MOL Liga tavalyi szezonjában. Ennek a masszív védőfalnak újabb két tagja marad Miskolcon.

Miskolc - A Miskolci Jegesmedvék kapták a legkevesebb gólt a MOL Liga tavalyi szezonjában. Ennek a masszív védőfalnak újabb két tagja marad Miskolcon.A Jegesmedvék tavalyi sikereiben óriási szerepet játszott a kitűnő védekezés, amelynek köszönhetően a Macik kapták a legkevesebb gólt az egész ligában. Ebből a kitűnő eredményből alaposan kivette részét Gőz Balázs és Vojtkó Mátyás, akik igencsak megnehezítették az ellenfelek támadóinak dolgát. Gőz Balázs teljesítménye Rich Chernomaz szövetségi kapitány figyelmét is felkeltette, így a miskolci hátvéd részese lehetett a krakkói csodának. A napokban mindketten újabb egy évre kötelezték el magukat a Jegesmedvékhez, így a csapat kerete egyre jobban formát ölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!