Sport

2015.04.02. 15:25

DVTK vs. Paks - A vendégek edzője dicséri a Diósgyőrt

A szombati Diósgyőri VTK - MVM-Paks elsőosztályú bajnoki előtt a paksiak vezetőedzője, Csertői Aurél latolgatta az esélyeket.

A szombati Diósgyőri VTK - MVM-Paks elsőosztályú bajnoki előtt a paksiak vezetőedzője, Csertői Aurél latolgatta az esélyeket.

Csertői Aurél előzetese DVTK - Paks meccs előtt:

- A hazai bajnokság egyik legjobb csapatához látogatunk vendégségbe. Jó játékosok, jó futball, és támadó felfogás jellemzi a Diósgyőrt, mondom ezt annak ellenére, hogy tavasszal még nem sikerült nyerniük. Ez azonban ne tévesszen meg senkit sem, mivel szinte mindegyik meccsen megvolt rá az esélyük. Azt sem lehet újdonság senki számára sem, hogy remek szurkolótáboruk van, és az ő segítségük sokat számíthat hazai környezetben.

Tisztes helytállást, és tisztességes játékot várok el magunktól, valamint azt, hogy a korábban elmondottak alapján, a bravúr kategóriába tartozó győzelemért mindent megtegyenek a játékosok. Ismét vannak hiányzóink, Kulcsár piros, míg Kecskés öt sárga lap miatt nem lehet ott a pályán.


[poll id="888"]


Az MVM-Paks várható összeállítása

Várható kezdők:

Molnár Péter – Vági András, Gévay Zsolt, Rodenbücher István, Báló Tamás – Kesztyűs Barna, Tamási Zsolt – Könyves Norbert, Bertus Lajos, Bartha László – Haraszti Zsolt


Várható cserék:

Csernyánszki Norbert – Bor Dávid, Balázs Zsolt, Hahn János, Kiss Tamás, Simon András, Szabó János.



A Dunaújvárostól 1 pont levonva.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!