Sport

2014.10.17. 23:47

Mezőkövesd Zsóry FC: Sorozatra készülnek a ZTE ellen

A labdarúgó NB II 10. fordulójában a Zalaegerszeg lesz a Mezőkövesd Zsóry FC vendége szombaton este.

A labdarúgó NB II 10. fordulójában a Zalaegerszeg lesz a Mezőkövesd Zsóry FC vendége szombaton este.

Mezőkövesd Zsóry FC – Zalaegerszegi TE FC (Mezőkövesd, szombat, 18.00)

Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – A dunaújvárosi Ligakupa mérkőzésen több kulcsjátékost is pihentettem, ez némileg magyarázat az 1-6-os vereségre, de az eredmény mindettől függetlenül fájó. Mindezt azért tettem, tettük, mert a Győr elleni MK-meccsen kiderült, hogy egy héten két komoly, tétre menő összecsapás sok a csapatnak, nem is fizikailag, inkább pszichésen. De ez a megállapítás, ahogyan láttam, a magyar válogatottra is igaz volt… A hétközi beharangozóban is jeleztem, nagyon fontos összecsapás vár most ránk, mert ha sikerülne győztesen elhagynunk a pályát a Zalaegerszeg ellen, akkor tisztes távolság alakulna ki pontban köztünk és köztük. A ZTE átigazolásai azt mutatják, hogy komoly terveket szövögetnek, bár egyelőre közepes eredményeket hoztak. Otthon jobbak inkább, saját stadionjukban behúzzák a meccseket, azonban idegenben már kevésbé ilyen jók. Mi megnyertük a legutóbbi két találkozónkat, a Soroksárt 1-0-ra, a Ceglédet 2-0-ra vertük, remélem, hogy folytatni tudjuk ezt a sorozatot, mert akkor ez már mindenképpen sorozat lenne.

A kövesdieknél Nánási sérült, Hegedűs D. beteg, Hanzl pedig eltiltott, így ők nem állhatnak a szakmai stáb rendelkezésére.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Kunsági – Hegedűs Cs., Ízing, Balogh, Búrány (Engel) – Szeles, Takács, Kulcsár – Molnár G., Balajti (Menougong), Baracskai.

Az edző tippje: 3-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!