Sport

2014.09.11. 10:31

Magyar Kupa: Négy borsodi csapat a legjobb 32 között

A Diósgyőri VTK és Mezőkövesd Zsóry FC mellett a Sajóbábonyi VSE és a Kazincbarcikai SC is várhatja a 3. forduló sorsolását a Magyar Kupában hétfőn.

A Diósgyőri VTK és Mezőkövesd Zsóry FC mellett a Sajóbábonyi VSE és a Kazincbarcikai SC is várhatja a 3. forduló sorsolását a Magyar Kupában hétfőn.

Putnok FC – Győri ETO FC 1-3 (1-2)

Putnok, 1000 néző. V.: Karakó.

Putnok FC: Nótás – Szemere, Nagy Cs., Nyisalovits, Zimányi A. (Monyók) – Fehér B., Horváth Sz., Kerényi (Tóth Sz.), Madarász – Galambosi, Máthé (Marcinaskó). Edző: Koszta Péter.

Győri ETO FC: Pogacsics – Svec, Wolfe, Lang, Dinjar – Kamber – Windecker (Varga R.), Pátkai, Koltai (Dudás) – Rudolf, Strestik (Martinez). Edző: Horváth Ferenc.

G.: Madarász, ill. Strestik (2), Pátkai.

Kiállítva: Nagy Cs. (77.).

Jók: Madarász, Horváth, ill. Strestik, Rudolf, Pátkai.

Koszta Péter: – Nincs miért szégyenkeznünk, mert felvállaltuk a nyílt futballt a győriekkel szemben. Sajnos az elején gyorsan kaptunk két gólt, ám ezután rendeztük a sorokat, és egy jól eltalált lövéssel szépítettünk. Talán egy kis szerencsével meglepetést okozhattunk volna, de a helyzetek és a mérkőzés képe alapján az ETO továbbjutása megérdemelt.

Horváth Ferenc: – Eddig az volt a problémánk, hogy az adódó helyzeteinket rendre elhibáztuk, most az elején kettőt belőttünk. A meccset ezután is irányítottuk, de végképp csak a kiállítás, illetve a harmadik gólunk megszerzése után nyugodhattunk meg. Szimpatikus ellenfelet búcsúztattunk, remélem, rövidesen a bajnokságban is kiegyenesedünk.

Továbbjutott: a Győri ETO FC.


Szerencs VSE – Erzsébetvárosi SMTK 0-10 (0-7)

Szerencs, 200 néző. V.: Sipos.

Szerencs VSE: Kristóf – Vaszily (Budai), Sohajda, Kramcsák, Tóth A. – Szentirmai, Lengyel, Gombos, Szívós – Nagy M. (Szűcs), Nagy L. (Buri). Edző: Tóth István, Lukács Bertalan.

ESMTK: Imre – Lázár, Pintér, Szabó A., Surányi (Túri) – Müllerlei (Kiss D.), Farkas, Böröczky, Áder – Mile, Szabó G. (Torkos). Edző: Turi Zoltán.

G.: Szabó G. (2), Böröczky (2), Áder (2), Farkas, Mile, Kiss D., Torkos.

Jók: Lengyel, Tóth A., Kramcsák, Szívós, ill. az egész csapat.

Tóth István: – Ilyen arányban is megérdemelten győzött az ellenfél, akiknek gratulálunk. További sok sikert nekik a kupasorozatban, mi pedig koncentrálunk a soron következő bajnoki mérkőzésre.

Turi Zoltán: – A szimpatikus hazai csapat ellen megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak a továbbjutáshoz.

Továbbjutott: ESMTK.


Kazincbarcikai SC – Rákospalotai EAC 4-1 (3-0)

Kazincbarcika, 200 néző. V.: Veizer.

Kazincbarcika: Szabó I Á. – Nagy P., Katona, Lakatos, Zimányi Á. – Illés R. (Illés G.), Irhás (Szabó II Á.), Kovács P., Lipusz – Sárközi (Bene), Nehéz. Edző: Koleszár György.

REAC: Kőhalmi – Balázs, Labát, Kollár Zs., Birtalan, Lászka (Olay), Nagy I., Herbály, Kiss (Pfister), Csete (Kollár B.), Csiszár. Edző: Dzurják József.

G.: Nehéz (3), Sárközi, ill. Csiszár.

Jók: az egész csapat, ill. Csiszár, Herbály.

Koleszár György: – Gratulálok a csapatnak a 32 közé jutáshoz.

Dzurják József: – Gratulálok a Barcikának és további sok sikert nekik.

Továbbjutott: Kazincbarcikai SC.


Sajóbábonyi VSE – Nőtincs SE 2-1 (1-1)

Sajóbábony, 350 néző. V.: Ducsai.

Sajóbábony: Pallai – Kalász, Molnár Cs., Hronyecz, Tóth I. – Nyeste, Tóth T., Titkó (Tátrai), Balogh (Sebők) – Erdei Nagy (Sári), Bazsányi. Edző: Bodnár József.

Nőtincs: Bohony – Schwarcz, Nagy B. (Kovács), Miklovic, Dancsó – Prukker (Sirkó), Krajcsek (Poholányi), Molnár M., Szunter – Hugyecz, Fischer. Edző: Eőri Tibor.

G.: Erdei Nagy, Bazsányi, ill. Schwarcz.

Kiállítva: Tóth T. (30.).

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Bodnár József: – Először is mielőbbi gyógyulást a sérült játékosnak. Hatvan perc emberhátrány ellenére is legyőztünk egy undorító futballt játszó, végig síró csapatot. Minden elismerésem a játékosaimé.

Eőri Tibor: – Rendkívül gyenge játékvezetés, durva ellenfél, a súlyos sérülés meghatározta a játék menetét. Gratulálok az egész csapatnak az eddigi játékhoz.

Továbbjutott: Sajóbábonyi VSE.


További szerdai eredmények:

Kunszállás SE – Videoton FC 0-8 (0-4)

Győrsövényház SE – Nyíregyháza SFC 0-8 (0-6)

Szegedi EOL SC – Pécsi MFC-Matias 1-4 (1-3)

Mórahalom VSE – Debreceni VSC-TEVA 0-6 (0-3)

Fertőszentmiklós SE – Szombathelyi Haladás 0-7 (0-0)

Kisvárda MG – Ceglédi VSE 2-0 (0-0)

Jászapáti FK – Várfürdő-Gyulai TFC 3-1 (1-0)

Sárosd NKSC – Salgótarjáni BTC 1-2 (0-2)

Csepel FC – Szolnoki MÁV FC 3-4 (2-2)

Bajai LSE – Soroksár SC 1-4 (1-2)

Kozármisleny FC – Balmazújvárosi FC 2-1 (0-0)

Celldömölki VSE – FC Ajka 0-4 (0-2)

Ikarus BSE – FC Csákvár 1-5 (0-3)

Balatonfüredi FC – Vác FC 1-2 (1-0)

Soltvadkerti TE – BKV Előre 1-6 (1-2)

Bölcskei SE – Gyirmót FC Győr 0-5 (0-3)

Zalaegerszegi TE FC – Kecskeméti TE 2-3 (1-0)

Vecsési FC – Ferencváros 1-6 (0-0)


Korábban továbbjutott: Mezőkövesd Zsóry FC, Nagyatád, Budapest Honvéd, MTK Budapest, Kaposvári Rákóczi, Békéscsaba, Puskás Akadémia FC, SZTK-Erima, Újpest FC.


A 3. forduló sorsolását hétfőn 10 órától készítik el az MLSZ-ben.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!