Sport

2014.08.31. 19:36

Majd a végén kiderül

A labdarúgó NB II 3. fordulójában idegenben szerzett egy pontot a Mezőkövesd-Zsóry.

A labdarúgó NB II 3. fordulójában idegenben szerzett egy pontot a Mezőkövesd-Zsóry.

Kaposvári Rákóczi FC - Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (1-0)

Kaposvár, 800 néző. V.: Oláh.

Rákóczi: Somodi – Kiss M., Kovács O., Bank – Hadaró – Kovács T., Albert Á. (Házi B., 57.) – Karacs, Nagy K., Zsdrál (Király V., 63., Fejős, 85.) – Rajczi. Vezetőedző: Márton Gábor.

Mezőkövesd: Kunsági - Takács P., Ízing, Szeles, Búrány - Balogh B., Máté J. (Pantovic, 81.), Kulcsár, Hegedűs Cs. (Engel, 46.) – Menougong (Molnár G., 64.), Balajti. Vezetőedző: Tóth László.


45. perc: Tizenegyeshez jutott a hazai csapat: a labda mögé Rajczi állt és a kapu bal oldalába lőtt, 1-0.

50. perc: Engel elé pattan a védők által kifejelt labda, aki egy átvétel után a vetődő Somodi mellett a kapu bal alsó sarkába tekerte a labdát, 1-1.


Jók: Somodi, ill. Engel, Ízing, Balogh B.


Márton Gábor: - Egy nagyon jó, feljutásra esélyes csapat ellen játszottunk, akik előrébb tartanak a csapatépítésben, mint mi. Azt gondolom, hogy a döntetlen nekünk jó eredmény.

Tóth László: - Idegenben az egy pont általában értékes, de ezen a mérkőzésen annyi lehetősége sem volt a Kaposvárnak, hogy igazán egy fél gólt szerezhetett volna. Az az egy gól egy fél helyzetnek tudható be, amikor is a játékvezető egy 50 százalékosnak mondható szituációban tizenegyest ítélt. Ezen kívül mi kialakítottunk négy-öt nagy lehetőséget, amit nem tudtunk viszont értékesíteni. Az egy pont értéke viszont a bajnokág végén fog eldőlni, hogy mit jelent számunkra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!