Sport

2014.06.19. 22:13

"Kitolódó" dátum, hosszabbító légiós

Miskolc - A korábbi hírek szerint csütörtökön kellett volna elküldeni a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának a listát, azon játékosok neveit a Magyar Labdarúgó Szövetség részére (amely pénteken továbbította volna azokat az európai szervezet megfelelő osztályára), akikkel az együttes neki kíván vágni az Európa Ligának, legalábbis az első fordulónak.

Miskolc - A korábbi hírek szerint csütörtökön kellett volna elküldeni a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának a listát, azon játékosok neveit a Magyar Labdarúgó Szövetség részére (amely pénteken továbbította volna azokat az európai szervezet megfelelő osztályára), akikkel az együttes neki kíván vágni az Európa Ligának, legalábbis az első fordulónak. Amint az Észak-Magyarország megtudta, ezen lépés utolsó határideje hétfő, így a piros-fehéreknek addig van módjuk mindezt elkészíteni.

Hír még a csapat háza tájáról, hogy Lazar Marjanovic szerződést hosszabbított (2015. június 30-ig). Mint az ismert, a szerb futballista februárban érkezett Diósgyőrbe, miután a próbajátékon megfelelt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!