Sport

2014.06.30. 12:24

DVTK vs. Birkirkara - Már a stadionoknál is kapható belépő

Hétfőn elindult a jegyértékesítés a Diósgyőri Stadionnál és a debreceni Nagyerdei Stadionnál is a csütörtöki Diósgyőri VTK – Birkirkara FC Európa Liga mérkőzésre.

Hétfőn elindult a jegyértékesítés a Diósgyőri Stadionnál és a debreceni Nagyerdei Stadionnál is a csütörtöki Diósgyőri VTK – Birkirkara FC Európa Liga mérkőzésre.

[poll id="703"]


Múlt hét szombattól már Miskolcon, a DVTK Szinvaparkban található ajándékboltjában is kaphatóak a belépők. A kiszolgálás gördülékenyebbé tétele érdekében újabb árusítási pontokat állítottak fel, így is segítve a szurkolók mielőbbi jegyhez jutását. A DVTK ajándékboltjai hivatalosan este 6 óráig tartanak nyitva, de amennyiben igény mutatkozik rá, tovább is nyitva maradnak.

Természetesen interneten is lehet jegyet vásárolni a Nagyerdei Stadion weboldalán keresztül. A rendszer megbízhatóan működik.

A mozgássérült szurkolók egy fő kísérővel együtt ingyen, regisztrációs jeggyel tekinthetik meg a mérkőzést. A [email protected] e-mail címre várják a jelentkezést.

Belépők a mérkőzés napján, a helyszínen is kaphatóak majd, de kérik a szurkolókat, lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a bilétákat.


Nyitva tartás:

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark

Hétfőtől csütörtökig: 12-18 óra


DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion

Hétfőtől csütörtökig: 12-18 óra


Nagyerdei Stadion, Jegypénztár

Hétfőtől csütörtökig: 10-17 óra


Az ultrák a kapu mögött

A diósgyőri ultrák tájékoztatása szerint a főlelátótól jobbra eső kapu mögötti részen fognak elhelyezkedni (B3-B6 szektorok), így akik aktívan részt szeretnének venni a szurkolásban, azok erre a lelátórészre váltsanak belépőt.



Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - Szinte perce pontosan egy nappal később annál, hogy a DVTK meghirdette azt, hogy a jövő hét csütörtöki, Birkirkara FC elleni, Debrecenben megrendezésre kerülő Európa Liga meccset követően a diósgyőri szurkolók hazautaztatására különvonatot indítana, a klub közleményt adott ki arról, hogy mégsem szervezi meg a társas utat. tovább »

Miskolc - A Duna Televízió élőben közvetíti a Diósgyőr Európa Liga selejtezőmérkőzéseit az első fordulóban. tovább »

A múlt héten publikált DVTK Android alkalmazás már a 7. helyen áll a sport kategóriában a magyar PlayStore-ban. tovább »

Miskolc - Valószínűleg senki nem fog lemaradni a DVTK ,,hazai” meccséről, mert nagy a Nagyerdei stadion. tovább »

Július 3-án 20 óra 30 perckor, Debrecenben, a Nagyerdei stadionban fogadja a DVTK a máltai Birkirkara FC-t, az Európa Liga 1. fordulójában. A mérkőzést már 1500 Ft-os belépő megváltásával is láthatják szurkolóink! tovább »


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!