DVTK vs. Birkirkara – Jegyinformációk a debreceni meccsre

Akt.:
Jegyinformációk a Birkirkara elleni meccsre
Jegyinformációk a Birkirkara elleni meccsre - © Fotó: dvtk.eu
Július 3-án 20 óra 30 perckor, Debrecenben, a Nagyerdei stadionban fogadja a DVTK a máltai Birkirkara FC-t, az Európa Liga 1. fordulójában. A mérkőzést már 1500 Ft-os belépő megváltásával is láthatják szurkolóink!

Jegyvásárlás

Jegyárak

  • 1. kategória (A2, A4, A3): 4 000 Ft
  • 2. kategória (A1, A5, C3, C4, C5): 3 500 Ft
  • 3. kategória (C1, C2, C6, C7): 3 000 Ft
  • 4. kategória (B1, B2, B8, B9, D1, D2, D7, D8): 2 500 Ft
  • 5. kategória (D5, D6, B3, B4, B5, B6, B7): 1 500 Ft
  • Vendég (D3, D4): 1 500 Ft
  • *VIP: 7000 Ft /all inclusive/

A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

Egy szurkoló több jegyet is vásárolhat, amennyiben pontosan ismeri társa(i) fenti adatait. Megkérünk minden szurkolónkat, hogy a belépés előtt ellenőrizze adatait! Ha eltérés van, hibás adatokkal állították ki mérkőzésjegyét, díjmentesen kicseréljük.

A mozgássérültek ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést, azonban számukra és 1 fő kísérőjüknek regisztrációs jegyet kell váltaniuk.

Először a következő szektorokat kezdjük el árusítani: D1, C7, C6, C5, C4, C3, C2, C1, B9, B8, B7, B6, B5, B4, B3, B2, B1, A5, A4, VIP

Amint megtelnek a szektorok elkezdjük tölteni a többi szektort is.

Fontos információk!

Abban az esetben, ha a DVTK továbbjut az Európa Liga 2. második fordulójába, úgy azt a mérkőzést nem játszhatjuk a debreceni arénában, hiszen a meccs a Campus fesztivál időpontjával egybe esne. Bízunk a továbbjutásban, ezért a klubvezetés már keresi a megfelelő helyszínt a második fordulóra.

Az UEFA szabályzatának értelmében alkoholt árusítani a mérkőzésen nem lehet.

Jelenlegi információink szerint a mérkőzésre csütörtök délelőttől online már lehet jegyet vásárolni a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon keresztül. A kezdés időpontjáról tájékoztatjuk majd szurkolóinkat. Az online jegyvásárláshoz regisztráció szükséges. A regisztráció után visszaigazoló e-mailt küld a rendszer. Az aktiválás után lehet bejelentkezni a regisztrált felhasználónévvel és a jelszóval.

Hétfőtől Debrecenben már megvásárolhatók a jegyek a helyszínen, a Nagyerdei Stadion jegypénztáraiban is.

Sajnos Miskolcon a DVTK ajándékboltokban egyelőre még nem tudunk jegyet árusítani. Technikai problémával küzdünk, keressük a megoldást. Néhány napot igénybe vehet a hiba elhárítása.

A vendégszurkolók kizárólag on-line vásárolhatnak jegyet.

A mérkőzés napján lesz helyszíni jegyértékesítés, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel arra kérjük szurkolóinkat, hogy aki teheti, vásárolja meg elővételben.

*A Nagyerdei Stadion VIP szektorába jegyet váltók azonban korlátlan mennyiségben fogyaszthatnak sört, vagy üdítőitalt, ennek árát a VIP belépő tartalmazza. Alkoholt a VIP zárt területéről az ülőhelyekre nem lehet kivinni.

Forrás: dvtk.eu

Kísérje el a DVTK csapatát Máltára, kösse egybe nyaralással a szigetországi kiruccanást! Szállásajánlatok már 34.200Ft-tól a Szerviz Iroda kínálatában! (X)