Mindkét Európa Liga mérkőzést közvetíti a televízó

Akt.:
Illusztráció - DVTK szurkolók Debrecenben
Illusztráció - DVTK szurkolók Debrecenben - © Fotó: Derencsényi István
Miskolc – A Duna Televízió élőben közvetíti a Diósgyőr Európa Liga selejtezőmérkőzéseit az első fordulóban.

Így már biztos, hogy egyetlen diósgyőri szurkoló sem marad le a DVTK nemzetközi mérkőzéseiről.

Mint ismert, a DVTK július 3-án, csütörtökön, hazai pályán fogadja a máltai Birkirkarát, 20.30-as kezdettel Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban. A találkozót a közvetítő Duna Tv-n Ujvári Máté kommentálja majd, közölte a csatorna. A visszavágót egy héttel később, július 10-én 19:30-as kezdési időponttal rendezik, a máltai Ta’ Qali Nemzeti Stadionban amelyet szintén élőben láthatunk a köztelevízióban.

Amennyiben a DVTK szurkolói nem a televízióban, hanem a helyszínen szeretnének szurkolni Debrecenben, akkor siessenek, hiszen a legjobb helyekre lassan már elfogynak a belépők.

– dvtk.eu –


Európa Liga – DVTK: Debreceni akadály
Az csak pont két hét múlva fog kiderülni, hogy a Diósgyőr érintett lesz-e az Európa Liga 2. fordulójában, hiszen ekkor játsszák Máltán a Birkirkara FC – DVTK visszavágót (19.30-tól), de az már most biztosnak tűnik, hogy amennyiben a piros-fehérek jutnak tovább, a második körre kisorsolt párharc visszavágóját biztosan nem tudják Debrecenben megrendezni. tovább »

DVTK vs. Birkirkara: Vonatos hazaút Debrecenből
Azoknak a drukkereknek, akik nem kocsival szeretnének utazni a jövő heti, debreceni EL meccsre, a DVTK a hazautazásra vonat indítását szervezi. tovább »

A DVTK vs Birkirkara beharangozó videója
Az alábbi videóval biztatunk mindenkit, hogy aki csak tud, legyen ott élőben az Európa Liga selejtező mérkőzésen, Debrecenben. tovább »