DVTK vs. Birkirkara – A neten hamarabb lehet jegyhez jutni

Akt.:
A diósgyőri ultrák a kapu mögötti részen (képen szemközt) fognak elhelyezkedni az Európa Liga meccsen
A diósgyőri ultrák a kapu mögötti részen (képen szemközt) fognak elhelyezkedni az Európa Liga meccsen - © Fotó: ÉKN-archív
Miskolc – Valószínűleg senki nem fog lemaradni a DVTK ,,hazai” meccséről, mert nagy a Nagyerdei stadion.

Mint arról elsőként beszámoltunk: a labdarúgó Európa Liga 1. fordulójának első mérkőzését július 3-án, a jövő héten csütörtökön 20.30-tól játssza a Diósgyőri VTK csapata a máltai Birkirkara FC ellen, Debrecenben, a Nagyerdei stadionban. A rendező klub szerdán közzé tette a jegyárakat is: 1500 és 4000 forint közötti áron lehet bilétákat váltani a nemzetközi meccsre (nem számítva a 7000 forintért kínált VIP belépőt, amelynek megvásárlói extra szolgáltatásban részesülnek, ugyanis korlátlan mértékben fogyaszthatnak sört vagy üdítőt – itt jegyezzük meg: sört és egyéb más alkoholos italt a meccs idején a stadionban nem árusítanak). A pálya hosszanti irányában lévő ülőhelyekre a biléták 3-4000 forintba kerülnek, a sarokba szóló jegyek 2500 forintba, a kapuk mögötti lelátókra 1500 forintért lehet bejutni. Kedvezményt csupán a mozgássérültek kapnak, akik ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést, míg egy fő kísérőjüknek regisztrációs jegyet kell váltaniuk. Részletes jegyárak itt >>>


Ön szerint a Diósgyőri VTK vagy a máltai Birkirkara FC jut tovább az EL első selejtezőköréből?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A DVTK tájékoztatása szerint az EL mérkőzésre csütörtök délelőttől lehet jegyet vásárolni, de csak online módon, vagyis az interneten keresztül, a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon (az online jegyvásárláshoz regisztráció szükséges, a regisztráció után visszaigazoló e-mailt küld a rendszer, az aktiválás után lehet bejelentkezni a regisztrált felhasználónévvel és a jelszóval).

Hétfőtől Debrecenben már fizikai módon is beszerezhetők lesznek a jegyek a helyszínen, a Nagyerdei stadion jegypénztáraiban , de hogy Miskolcon mikortól vásárolhatnak az internetet nem használók, azt szerda este még nem lehetett tudni. Ugyanis a szokásos árushelyeken, a DVTK ajándékboltokban technikai problémák akadályozták az árusítás megkezdésének meghirdetését.

Jó hír viszont, hogy a meccs napján biztosan lesz helyszíni jegyértékesítés Debrecenben, és attól sem igen kell tartani, hogy nem jutna hely annak, aki ott akar lenni, lévén a stadion befogadóképessége 20 320 fő.

Viszont azzal számolni kell, hogy a helyszíni jegyváltást lassítja majd a beléptetés törvényre emelt bürokráciája, a kötelező adatszolgáltatás (név, születési idő, születési hely) és az ezt követő jegynyomtatás.

Kísérje el a DVTK csapatát Máltára, kösse egybe nyaralással a szigetországi kiruccanást! Szállásajánlatok már 34.200Ft-tól a Szerviz Iroda kínálatában! (X)


Az ultrák a kapu mögött

A diósgyőri ultrák tájékoztatása szerint a főlelátótól jobbra eső kapu mögötti részen fognak elhelyezkedni (B3-B6 szektorok), így akik aktívan részt szeretnének venni a szurkolásban és az élőképben, azok erre a lelátórészre váltsanak belépőt.

DVTK vs. Birkirkara – Jegyinformációk a debreceni meccsre

Július 3-án 20 óra 30 perckor, Debrecenben, a Nagyerdei stadionban fogadja a DVTK a máltai Birkirkara FC-t, az Európa Liga 1. fordulójában. A mérkőzést már 1500 Ft-os belépő megváltásával is láthatják szurkolóink! tovább »

Világszerte népszerű a DVTK app

A DVTK applikáció statisztikáiból kiderült, hogy Kazahsztánban, Amerikában és Kínában is élnek szurkolók. tovább »
Sporthírek