Sport

2014.05.11. 14:49

Videó: "Mindenki behunyta a szemét"

Újabb vitatott játékvezetői ítéletek borzolják a diósgyőri szurkolók idegeit. "<em>Én úgy érzem, hogy szerencsénk volt és mindenki behunyta a szemét</em>" - nyilatkozta sportszerűen a Thomas Doll a Ferencváros német vezetőedzője.

Újabb vitatott játékvezetői ítéletek borzolják a diósgyőri szurkolók idegeit. "Én úgy érzem, hogy szerencsénk volt és mindenki behunyta a szemét" - nyilatkozta sportszerűen a Thomas Doll a Ferencváros német vezetőedzője.

Egy héttel ezelőtt a DVTK - Haladás mérkőzésen egy szabályosnak tűnő gólt nem adott meg Erdős játékvezető a Diósgyőr számára. Sivic Tomislav a DVTK vezetőedzője, " target="_blank">akkor azt nyilatkozta, hogy "mondják meg, hogy hanyadiknak kell lennünk és akkor legalább nem izgulunk."

A szombati Ferencváros - DVTK mérkőzésen Kassai Viktor  játékvezető és csapata (összesen 6-an - játékvezető, asszisztens, tartalék-játékvezető - figyelik a pályán történteket a labdarúgó-mérkőzéseken) került a főszerepbe, előbb az 55. percben 1-1-es állásnál Grumic és Cukic 16-oson belüli találkozásánál maradt néma síp, majd a győztes ferencvárosi gól előtt Jovanovic kezéről került a gólszerző Böde elé a labda, itt sem láttak szabálytalanságot a sporttársak.

Nézze meg a videókat:




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!