Sport

2013.10.21. 14:46

Ózdi KC: hármat előre

Ózd - Rengeteg hibával, pontatlansággal tarkított küzdelmes mérkőzést nyert meg az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

Ózd - Rengeteg hibával, pontatlansággal tarkított küzdelmes mérkőzést nyert meg az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az NB I/B-s bajnokság hatodik fordulójában a piros-kékek a Primavra-Mizse KC-t fektették két vállra úgy, hogy három perccel a lefújás előtt még döntetlen állt az eredményjelzőn. Szakál György együttese ezzel a sikerrel három helyet lépett előre a bajnoki táblázaton, hat forduló után, ötven százalékos mérleggel a nyolcadik helyen állnak az ózdiak.


Jegyzőkönyv

Férfi NB I/B., Keleti csoport, 6. forduló

Ózdi KC - Primavera-Mizse KC 24-21 (11-11)

Ózd, 400 néző. V.: Alapi A., Kovács T.


Ózdi KC: GYÖRGY - Kovács P. (1), Nyikes Cs. (5), Panyi L. (1), Kocsis Cs. (4), SCITOVSZKY T. (5), Barta D. (1). Csere: Lázár S. (-), PONYI Z. (5), Kocsis R. (1), Harkó K. (1), Koscsó Á. (-). Edző: Szakál György.

Primavera-Mizse KC: LENGYEL - BÉLECZKI (6), Veszelszki (-), Bujdosó (2), Bak (-), MARQUEZ (6), Takács (4). Csere: Farkas (k), Varga Z. (-), Vujasin (1), Szórád (-), Drabant (2). Edző: Tóth Edmond.


Szakál György: - Csupán a hajrában tudtuk megnyerni ezt a rendkívül küzdelmes találkozót, de ezért is két pontot adnak. Gratulálok a csapatnak, értékes győzelmet arattak a srácok!

Tóth Edmond: - Ahogy előzetesen is gyanítottam, a végjátékban dőlt el az ózdi vendégjátékunk. Harcos, küzdelmes meccs volt, sok hibával mindkét oldalon. A hazaiak a hajrából jobban jöttek ki, így otthon tartották a két pontot. Mi egy kicsit elfogytunk a végére.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!