Sport

2013.09.02. 22:36

DVTK: Szerződést bontottak Rudolf Gergellyel, aki Győrbe igazolt

Miskolc - Közös megegyezéssel szerződést bontott a Diósgyőri VTK és a közelmúltban szabadlistára helyezett Rudolf Gergely hétfőn.

Miskolc - Közös megegyezéssel szerződést bontott a Diósgyőri VTK és a közelmúltban szabadlistára helyezett Rudolf Gergely hétfőn.Rudolf Gergely 2012 őszén érkezett Diósgyőrbe és az azóta eltelt időszakban 18 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett.

A Diósgyőrnél néhány hete szabadlistára tett csatár, a 24-szeres válogatott Rudolf Gergellyel kapcsolatban korábban azt nyilatkozta Kovács Zoltán, a DVTK sportigazgatója, hogy külföldi érdeklődés van iránta (és akár kölcsön is adná a DVTK), majd azt lehetett olvasni, hogy a tavalyi bajnok győrieknél ,,van képben". Rudolfot egyébként 2015. június 30-ig kötötte szerződés az Andrássy útra.


eto.hu: Győrbe igazolt Rudolf

Új csatárral bővült ma a Győri ETO FC játékoskerete, csapatunk ma leigazolta Rudolf Gergelyt - olvasható a Győri ETO FC hivatalos honlapján. A válogatott labdarúgó 2 órával az átigazolási határidő lejárta előtt közös megegyezéssel felbontotta a Diósgyőrrel kötött szerződését, majd nem sokkal ezután közel 3 évre kötelezte el magát klubunkhoz, hiszen szerződése 2016. június 30-ig szól. Klement Tibor ügyvezető igazgatótól megtudtuk: a játékosnak a holnap délutáni edzésen kell először jelentkeznie Pintér Attila vezetőedzőnél, így akár már a szerdai Liga Kupa mérkőzésen bemutatkozhat Rudolf Gergely a szurkolóknak Győrben."Nagyon örülök, hogy sikerült megegyezni, hiszen Magyarország egyik legjobb csapatához igazoltam. Tudom, hogy egy jó társaságba kerülök, szeretnék hasznos tagja lenni az együttesnek, és segíteni az ETO-t abban, hogy elérje a céljait." - nyilatkozta az aláírást követően a játékos.

Forrás: eto.hu



Kapcsolódó cikkek:

Támadóposzton erősített a Loki labdarúgó csapata: a szenegáli-francia kettős állampolgárságú L Imam Seydi a jövőben a debreceniek játékosa lesz.

Múlt héten két labdarúgó érkezett Diósgyőrbe, akik átestek az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton és aláírták a szerződésüket.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!