Sport

2013.08.09. 14:46

DVTK: Betettek és kivennének

A labdarúgó NB I 3. fordulójában vasárnap 16.30-től a Debreceni VSC-TEVA vendége lesz a DVTK. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

A labdarúgó NB I 3. fordulójában vasárnap 16.30-től a Debreceni VSC-TEVA vendége lesz a DVTK. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.Két döntetlennel kezdte a bajnokságot a diósgyőri együttes, a bajnoki címvédő, Győr elleni idegenbeli pontszerzés után, legutóbb az MTK ellen hazai pályán, egy tartalmas meccsből csak 1 pont jött ki. Most az ellen a két győzelemmel rajtoló Debrecen ellen kellene folytatni a veretlenségi sorozatot, amelyik nagyon sok ziccert dolgozott ki és nyolc gólt is szerzett az első két bajnokiján.

– Az első három fordulóra kisorsolt ellenfeleink közül a Debrecen a legjobb csapat, szervezettek, nemzetközi tapasztalataik vannak, van felépített rendszerük, ami jól működik, ha Coulibaly elmegy, akkor ott van Sidibe, ha ő megsérül, akkor van helyette valaki más – mondta Sivic Tomislav, a DVTK vezetőedzője. – Ha megnézzük, hogy hány fős kerete van a Debrecennek, akkor kiderül, hogy 35 fő jelenti a választékot, ebből azért lehet találni egy csapatra való játékost. A debreceniek minden évben kőkeményen igazolnak, van kialakult stílusuk, támadófocit játszanak, bajnoki címre törnek most is, ahogy az elmúlt 10 évben mindig, és ugye ez hatszor már összejött nekik.


[poll id="438"]


A hogyan lehet egy ilyen csapat ellen eredményt elérni kérdésre a diósgyőri edző ezt válaszolta:

– Megvan a taktikai elképzelésünk, és ezeket szigorúan be kell tartanunk, nem férnek bele olyan hibák, mint a legutóbbi meccsen. Az MTK elleni találkozó előtt egész héten át készültünk a pontrúgások levédekezésére, és mégis kaptunk ilyenből gólt. De én ettől függetlenül száz százalékig hiszek a csapatban, és bár biztos vagyok benne, hogy nehéz dolgunk lesz, de azért bízom benne, hogy mivel azért csak be tettünk valamit a bankba ezen a héten is, ebből ki is tudunk majd venni valamit a meccsen.


Kapcsolódó cikkek:

Budapest, 2013. augusztus 6., kedd (MTI) - A Duna televíziós csatornán lesz látható a Debrecen-Diósgyőr mérkőzés vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában, mivel az M1-en a Győri ETO és a Bajnokok Ligája-győztes német Bayern München gálameccsét közvetítik majd.

A DVTK - MTK találkozón kiállított diósgyőri középpályás csak a vasárnapi, DVSC-TEVA elleni bajnokit hagyja ki.

Keleti rangadóra kerül sor vasárnap Debrecenben, ahol ismét valószínűsíthető, hogy a diósgyőri vendégszektorra ki lehet majd tenni a megtelt táblát. A mérkőzésre szurkolóbuszok is indulnak Miskolcról.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!