Sport

2013.05.01. 19:55

Ózdi FC: Fegyelmezetten, motiváltan

A labdarúgó NB III-ban a sereghajtó Ózdi FC hazai környezetben gyarapította eddigi pontjai számát.

A labdarúgó NB III-ban a sereghajtó Ózdi FC hazai környezetben gyarapította eddigi pontjai számát.A fekete-fehérek az őszi idényben elmaradt Tura elleni találkozón kétgólos győzelmet arattak a Mátra-csoport 15. fordulójában.

Ózdi FC - Tura VSK 3-1 (1-1)

Ózd, 150 néző. V.: Szigetvári Zs.

Ózdi FC: Szőke - Betik, Timkó, Csák K., Zimmermann, Török R., Sóskúti (Székely), Bodnár A., Bíró L. (Konyha Sz.), Füleki Cs., Oltyán Zs. (Gál). Edző: Tokár Béla.

Tura: Hegedűs - Szabó Á., Pozder, Tatár (Szilágyi), Takács, Tóth T., Sipos (Pap), Bodnár Gy., Czéh (Nagy K.), Less K., Nagy J. Edző: Sukaj Zsolt.

G.: Török R. (2), Csák K., ill. Less K. Kiállítva: Szőke. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Tokár Béla: - A legutóbbi egri mérkőzésünkhöz képest 180 fokos fordulatot vett a csapat hozzáállása. A második félidőben mutatott rendkívül motivált futballnak köszönhetően egyértelműen rászolgáltunk a három pontra.

Sukaj Zsolt: - Tökéletesen indult ez a mérkőzés, hiszen helyzeteket dolgoztunk ki, és a vezetést is megszereztük. A második játékrészben kihagyott rengeteg ziccer azonban megbosszulta magát. A hazai csapat akaratosan, motiváltan játszott, így jogosan nyerte meg a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!