Sport

2013.03.17. 19:44

Egy nap késéssel is sima győzelem

Nyíregyháza - A Debrecen elleni sikerrel zárta az alapszakaszt az amatőr női kosárlabda-bajnokságban a Nyíregyházi FSE-NYKS.

Nyíregyháza - A Debrecen elleni sikerrel zárta az alapszakaszt az amatőr női kosárlabda-bajnokságban a Nyíregyházi FSE-NYKS.A nagy havazás miatt a szombatra kiírt Nyíregyházi FSE-NYKS–Debreceni EAC-DSI mérkőzés időpontja is módosult az amatőr női bajnokságban. A hajdúságiak arra hivatkozva kérték a vasárnapi meccsnapot, hogy több játékosuk az ország más városában rekedt, és csak a hét utolsó napjára vált teljessé a létszám.

A nyíregyháziak belementek a változtatásba, de az alapszakasz utolsó fordulójában rendezett találkozó erőviszonyait az apró módosítás sem változtatta meg: a tabella harmadik helyén záró főiskolások magabiztos győzelemmel juttatták érvényre a két csapat között meglévő helyezésbeli különbséget. A hazaiak már az első félidőben megnyugtató előnyre tettek szert, ami után a juniorkorú játékosok is együtt játszva készülhettek a hétvégi korosztályos bajnoki fordulóra.

Amatőr női NB

Nyíregyházi FSE-NYKS–Debreceni EAC-DSI 81–56 (24–15, 13–9, 20–15, 24–17)

Főiskola, 50 néző, v.: Domán, Borgula.

NYFSE-NYKS: Papp K. 16/6, Tóth K. 2, Gáspár 9/3, Páll V. 11, Farkasinszki O. 21. Csere: Földesi V. 11, Gömze, Ónya 7, Soós R., Tatai Tímea, Tatai Teodóra 4.

Edző: Farkasinszki Gyuláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!