Sport

2013.02.02. 14:06

Párosban már jobban ment

Nyíregyháza - Fucsovics Mártonék szépítettek a moldovai tenisz Davis-kupa-mérkőzésen, így a nyíregyházi teniszező vasárnap délelőtt éles mérkőzést játszhat a hazaiak legjobbjával.

Nyíregyháza - Fucsovics Mártonék szépítettek a moldovai tenisz Davis-kupa-mérkőzésen, így a nyíregyházi teniszező vasárnap délelőtt éles mérkőzést játszhat a hazaiak legjobbjával.A magyarok számára a párharcban maradás, a moldovaiak részéről annak lezárása volt a tétje az euro-afrikai zóna II-es csoportjában rendezett tenisz Davis-kupa-mérkőzés szombati páros összecsapásának, pénteken ugyanis mindkét egyest a moldovaiak nyerték.

A magyarok az előzetesen megadott Fucsovics Márton, Gödry Levente összetételben álltak ki Radu Albot és Andrei Ciumat ellen, és kezdettől fogva irányították a játékot. Marciék nagyon összehangolt, jó teljesítményt nyújtottak, és könnyedén 6:3, 6:2, 6:2-re nyertek, ezzel 2-1-re szépítettek.

Mindez azt jelenti, hogy a vasárnap délelőtti (kezdés magyar idő szerint 10 órakor) első mérkőzésnek biztosan lesz tétje. Ezen a csapatok elsőszámú játékosai, vagyis Abot és Fucsovics játszanak. Marci számára nagy kihívás lesz a három nyert szettig tartó mérkőzés, hiszen a világranglista 420. helyezettjeként 225. helyen álló riválissal találkozik, aki ott volt az Australian Open selejtezőjében is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!