Sport

2012.11.28. 14:28

Magyar Kupa: Dunakanyar-Vác vs. Tiszaújváros - Edzői nyilatkozatok

"<em>Gratulálok a váciaknak és csapatomnak is ahhoz a kisebbfajta csodához, amivel eljutottak idáig</em>" - nyilatkozta Koleszár György a Tiszaújváros váci Magyar Kupa nyolcadöntőjének visszavágója után.

"Gratulálok a váciaknak és csapatomnak is ahhoz a kisebbfajta csodához, amivel eljutottak idáig" - nyilatkozta Koleszár György a Tiszaújváros váci Magyar Kupa nyolcadöntőjének visszavágója után.Mózner János (Dunakanyar-Vác): - Úgy érzem, az őszi szezont sikeresen tudtuk zárni, bízom a tavaszi jó folytatásban. További sok siker kívánok a szimpatikus Tiszaújvárosnak.

Koleszár György (FC Tiszaújváros): - Érdekes módon Pánczél sporttárs már második alkalommal vereti meg a csapatomat Vácott. Ettől függetlenül gratulálok a váciaknak és csapatomnak is ahhoz a kisebbfajta csodához, amivel eljutottak idáig.


A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján az NB III-as FC Tiszaújváros gárdája a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Dunakanyar-Vác együtteséhez látogatott szerdán 12 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!