Sport

2012.11.27. 13:42

Íme Hanna, Sebastian Vettel barátnője

Ki ez a lány? Kérdezhették sokan, amikor meglátták a szőke lányt széles mosollyal közlekedni a Red Bull garázsánál. Bizony, ő volt Hanna Prater, akit Vettel öt éve bújtat előlünk.

Ki ez a lány? Kérdezhették sokan, amikor meglátták a szőke lányt széles mosollyal közlekedni a Red Bull garázsánál. Bizony, ő volt Hanna Prater, akit Vettel öt éve bújtat előlünk.Vettel azon kevés pilóta közé tartozik, aki szigorúan elválasztja a magánéletét és a szakmai pályafutását. - írja a formula.hu. - Még sok csapattag sem találkozott ez idáig barátnőjével, nem véletlen suttogták sokszor, hogy Hanna nem is létezik. A hétvégén azonban végre előbújt rejtekhelyéről.

Hanna Prater 1987-ben született, brit anya és német apa gyermekeként. Vettelel a középiskolában ismerkedtek meg, és már 2007 óta egy párt alkotnak. Hanna még egyetemre jár, textiltervezés és dizájn a fő tárgyai. Hanna nem szupermodell, mint a legtöbb pilótabarátnő, és könnyen lehet, hogy összesen viselt magán annyi arcfestéket életében, mint Nicole Scherzinger egy nap alatt.

Az iskola óta ismerik egymást

Kiegyensúlyozott kapcsolatukra egyszer vetült árnyék, amikor 2008-ban a Bild felröppentette, hogy szakítottak. „Az iskola óta ismerjük egymást, egy évfolyammal alatta jártam. Nagyon büszke vagyok rá” – mondta akkor Hanna, és hamarosan kiderült, hogy a pletykáknak nincs alapja. A lány 21 éves korában még nem laktak együtt: „400 kilométerre élünk egymástól, de mindig látjuk egymást” – mondta Vettel.

Azóta már összeköltöztek, jelenleg Svájcban élnek. Másban is különbözik Hanna: nem kíséri el futamról futamra barátját, kerüli a feltűnést, a kamerákat.

„Soha nem viszed magaddal a barátnődet a munkahelyedre. Ha a barátnőm itt volt velem, valószínűleg úgy éreztem, hogy vigyáznom kell rá” – mondta egyszer Vettel. Kivételes alkalom volt tehát vasárnap Brazíliában, hiszen Hanna elkísérte Vettelt. Hiába, a céges buli az más, oda lehet vinni barátnőt…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!