Sport

2012.11.22. 11:28

Dudás Hunor: Délután lesz döntés

Csütörtökön negyed 12-kor érkezett meg Diósgyőrbe Dudás Hunor ügyvezető, ekkor még néhányan a játékosok közül a pályán kint edzettek Nagy István gyúró felügyeletével.

Csütörtökön negyed 12-kor érkezett meg Diósgyőrbe Dudás Hunor ügyvezető, ekkor még néhányan a játékosok közül a pályán kint edzettek Nagy István gyúró felügyeletével.Dudás Hunor ügyvezetőt megérkezése után arról kérdeztük, hogy elfogadta-e Sisa Tibor lemondását, beszélt-e vele már szerda este óta. Az ügyvezető erre azt válaszolta, hogy szerdán késő este beszélt Sisa Tiborral és ez a párbeszéd még ma is folytatódik, arról, hogy milyen fejlemények várhatók egyelőre nem kívánt nyilatkozni. Azt mondta, hogy ma (csütörtökön) délután lesz döntés

Mivel Dzurják József pályaedző, aki ma ugyan megjelent Diósgyőrben, de az edzésen nem vett részt, így valószínűleg ő is távozik, szinte biztos, hogy nem fog a DVTK következő tétmeccsén, a vasárnapi Újpest elleni bajnokin meccselni, ezek ismeretében annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy ismét Szentes Lázár szakmai igazgató kezeibe adják a csapatot , az évadból hátralévő 4 tétmérkőzésre.

Sisa Tibor is megérkezett

Csütörtökön délelőtt háromnegyed 12-kor Sisa Tibor is megérkezett Diósgyőrbe, tehát azóta minden bizonnyal meg is kezdődött közte és Dudás Hunor között a tárgyalás, hogy ezen részt vesz-e a már szintén Diósgyőrben tartózkodó Szentes Lázár szakmai igazgató - aki valószínűleg átveszi majd a csapatot, ugyanis ezen feladat ellátásra szükséges pro-licensszel ő rendelkezik (persze nem csak ő, ilyen végzettsége van a DVTK utánpótlás igazgatójának Zoltan Kovacnak) - , azt nem sikerült megtudnunk.

ÉM



Csütörtökön 10 órára edzés volt kiírva a DVTK NB I-es labdarúgócsapata minden tagja számára és ennek jegyében 10 óra után pár perccel a játékosok kivonultak a füves edzőpályára.

Mint arról már beszámoltunk a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának a vezetőedzője, Sisa Tibor a Bp. Honvéd elleni szerda esti Magyar Kupa nyolcaddöntő első meccsén elszenvedett 4-0-ás vereség után felajánlotta lemondását.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!