Sport

2012.08.18. 16:37

Haladás vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"<em>Dicséretet érdemelnek a futballistáink, hiszen védekezésben és támadásban is mutattak olyat, amiből, amire lehet építkezni</em>" - nyilatkozta Sisa Tibor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Szombathelyen elért gól nélküli döntetlen után.

"Dicséretet érdemelnek a futballistáink, hiszen védekezésben és támadásban is mutattak olyat, amiből, amire lehet építkezni" - nyilatkozta Sisa Tibor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Szombathelyen elért gól nélküli döntetlen után.Artner Tamás (Szombathelyi Haladás): – Annak ellenére, hogy délután kettőkor játszottunk, ez egy jó iramú meccs volt. Le a kalappal a csapatom előtt, hiszen jól teljesítettek, a második félidőben lehetett látni, hogy jó állapotban vagyunk. Igazából egyvalami hiányzott a játékunkból, ez pedig a gól. Bár csak 1 pontot szereztünk, de nem vagyok elégedetlen, mert ez a mérkőzés is megmutatta, hogy jól együtt van a csapat.

Sisa Tibor (Diósgyőri VTK): – Szerintem az 1 pontra rászolgáltunk, többre nem hiszem. Az első félidőben azért jobban játszottunk, talán több lehetőségünk is volt, a másodikban viszont beszorultunk. Egy jó formában lévő csapat otthonában értük el ezt az eredményt, köszönhetően annak, hogy a játékosok nagyon igyekeztek. Dicséretet érdemelnek a futballistáink, hiszen védekezésben és támadásban is mutattak olyat, amiből, amire lehet építkezni.


Szombathely - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 4. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Szombathelyi Haladás vendégeként lépett pályára szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Miskolc - Nézzük együtt, kértük meg dr. Mátyás Imrét, a Miskolci Egyetem docense megígérte, együtt nézzük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!