Sport

2011.08.20. 15:30

Kajak-kenu vb - Aranyérmes a Tóth, Kulifai kajakos páros

Szeged (MTI) - Aranyérmet nyert a Tóth Dávid, Kulifai Tamás kajakpáros 500 méteren szombaton a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.

Szeged (MTI) - Aranyérmet nyert a Tóth Dávid, Kulifai Tamás kajakpáros 500 méteren szombaton a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.

Tóth Dávid (elöl) és Kulifai Tamás örül, miután a kajak párosok versenyében 500 méteren aranyérmet nyert a 39. kajak-kenu világbajnokságon Szegeden, a Maty-éri olimpiai központban.

- MTI -

Szeged (MTI) - Ezüstérmet nyert a kajakos Kozák Danuta 500 méteren szombaton a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.

Szeged (MTI) - Bronzérmet nyert a Takács Kincső, Baravics Gyöngyvér kenus páros 500 méteren szombaton a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.

Szeged (MTI) - Eldőlt, hogy a négy megszerezhető kvótából mindössze eggyel zárják a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságot a magyar kenusok, miután a 200 m-en érdekelt Bozsik Attilának nem sikerült bejutnia a vasárnapi döntőbe.

Szeged (MTI) - A Kovács Katalin, Kozák Danuta kajakpáros bejutott a vasárnapi döntőbe 200 m-en a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság szombat délelőtti programja során. A többi magyar egység a középfutamban folytathatja a legrövidebb távon - Lódi Renáta, az MTI különtudósítója jelentése.

 Budapest/Szeged  (MTI) - Aranyérmet nyert a kajakos Csipes Tamara 1000 méteren pénteken a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!