Sport - Foci

2010.04.02. 20:43

Tornyi: a három pontért

<p>Szombaton 18 órától a Vasas otthonában lép pályára a diósgyőri élvonalbeli labdarúgócsapat az NB I-ben.</p>

A péntek délutáni tájékoztatón ezzel kapcsolatban az alábbi gondolatokat osztotta meg Tornyi Barnabás, az együttes vezetőedzője.

– A legfontosabb, hogy szombaton ne csak reménnyel, hanem hittel lépjünk pályára és akkor nem marad majd el a siker. Felkészültünk, annak ellenére, hogy űgy tűnik: Kecskeméten nem egy pontot szereztünk, hanem kettőt veszítettünk. Nem az elkeseredés dominál, hanem a pozitív élmény, ahogy lejátszottuk a múlt heti mérkőzést, ez maradt meg bennünk. A heti felkészülés során gondot okozott, hogy Bognár piros lapja és Vukadinovic öt sárga lapja miatt nem szerepelhet, de megpróbálok olyan védelmet összeállítani, amely hasonló hatásfokkal teljesít, mint a legutóbb pályára küldött alakzat. A Kecskemét előtti sajtótájékoztatón azt mondtam, a soron következő két összecsapáson minimum négy pontot kell szereznünk, s mivel a múltkor egy került a tarsolyunkba, így ebből következik az, hogy most három pontot kívánunk gyűjteni.

A várható kezdőcsapat: Malinauskas – Somorjai, Gal, Supic, Zámbó – Takács, Lippai, Búrány, Brnovic – Bajzát, Balajti.

  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!