Sajószentpéter hírei

2018.08.02. 10:15

Közműkiváltással indul a körforgalom építése Sajószentpéteren

Sajószentpéter - Várhatóan csütörtöktől terelik a forgalmat a 26-27-es főutak csomópontjában.

Sajószentpéter - Várhatóan csütörtöktől terelik a forgalmat a 26-27-es főutak csomópontjában.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Sajószentpéteren a két forgalmas főút keresztezésében új körforgalmat építenek. Az előkészítő munkákat követően, hétvégétől elindulnak a közműkiváltások és a bontási munkák, melyhez már szükséges az út részleges lezárása. A Magyar Közút Nonprofit Kft. közlése szerint a forgalomterelés kiépítése miatt mától már félpályás útzárra és jelzőlápmás irányításra számíthatnak a közlekedők.

A munkálatok első üteme augusztus 31-éig tart, ez idő alatt Tornanádaska, azaz a 27-es főút felé önkormányzati utakon lehet eljutni, mégpedig a következőképpen:

A sajószentpéteri csomópontot elérve Miskolc irányából a jelzőlámpás szakasz igénybevételével a Kossuth Lajos utca irányában Bánréve felé, a Rákóczi utca irányába Edelény felé lehet tovább haladni. A Rákóczi utcát Edelény felé egyirányúsítják.

Bánréve felől Miskolcra a jelzőlámpás irányításon át lehet eljutni, míg Edelény irányába az Árpád utca igénybevételével lehet továbbhaladni. Edelényből Bánréve és Miskolc felé a Lévay és a Jókai utcán lehet eljutni.

A forgalomterelést sárga színű táblák jelzik.

ÉM-TÁ


[related-post post_id="3932800"]

[related-post post_id="3925795"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!