szponzorált tartalom

2021.03.31. 10:11

Nem alszanak, ébren őrzik az egészségünket

A legjobban a C és a D vitamint keresik immunerősítésre, de van már Covid vitamin is.

Csipkerózsa Gyógyszertárként működik tovább a miskolci Búza tér 14. szám alatti Szent János Gyógyszertár. Szellemisége – a kedvesség, a segítőkész profi kiszolgálás, a jó árak, a megbízhatóság, a szakmai hozzáértés – töretlen, de néhány előrevivő változást különösen a vírushelyzetet figyelembe véve bevezettek – mondta el Dr. Mátéffy Anita gyógyszertárvezető, szakgyógyszerész.

Frissülő árukészlet

– Naponta háromszor szállítanak, rugalmas a gyógyszerrendelés, a korábbinál jóval nagyobb lett az árukészletünk. Bővítettük a palettánkat, az eddig is népszerű gyógyszerek, készítmények mellé újakat is rendeltünk. A gyártókkal jobb a központnak a kapcsolata, és ez az árakon is meglátszik. Akciós újságunkból tájékozódhatnak a vásárlóink. Havonta megújuló akcióink vannak, az eddiginél jóval többféle kedvezményt adhatunk pácienseinknek. Igyekszünk minden igényt kielégíteni megrendelésekkel. Fellendült a gyógyászati segédeszköz forgalmunk és ehhez kapcsolódóan Scholl gyógypapucsok forgalmazását is megkezdtük.

Új kozmetikai készítmények is megtalálhatók a patikában elsősorban a problémás bőr kezelésére. Bővítettük az állatgyógyászati termékek kínálatát. Az Alma Gyógyszertárak családjához tartozunk, így sok kedvezményt tudunk biztosítani, megtalálhatók nálunk a diabox-, kardiobox- vagy a babacsomagok is. A magánorvosi központunkat bővítjük felszerelésekkel, berendezésekkel – hangsúlyozta dr. Mátéffy Anita. Van szülész-nőgyógyászati, kardiológiai, neurológiai, diabetológiai, bőrgyógyászati, kozmetológiai, pszichiátriai és mentál terápiás rendelésünk. Megváltozott a nyitvatartásunk, hétköznap 7.30-tól este 18.30-ig fogadjuk vevőinket. A szombati nyitvatartásunk: reggel 7.30–12.30- ig – ismertette Dr. Mátéffy Anita.

Fiatalos, lendületes csapat várja a vásárlókat mindenkinek kedveskednek egy kis ajándékkal. Ügyelnek a biztonságra is, csak annyian lehetnek a helyiségben ahány eladó pult van szabadon. A Csipkerózsa Gyógyszertár facebook oldalán az aktuális akcióikról is értesülhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában