Hirdetés

2022.06.30. 00:00

HR-Rent – a szolgáltató, amit minden munkakeresőnek ismernie kell, aki Ausztriában vagy Németországban szeretne dolgozni

Betanított vagy szellemi? Hosszútávú vagy projekt jellegű? Az összes kérdésre a HR-Rent a válasz. A munkaerő-kölcsönző és -közvetítő cég olyan széles szolgáltatási palettával rendelkezik, hogy szinte lehetetlen olyan területet találni, ahol ne tudnának segíteni. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy mindenki megtalálja a számítását, ez alól pedig nincs kivétel. Rugalmasság, gyorsaság, komplexitás és ügyfélközpontúság. Ezekkel érik el a céljaikat, na és persze az elkötelezett munkavállalókkal.

A HR-Rent Kft. a Prohuman cégcsoport tagjaként Magyarországon 17 irodával van jelen, ami lehetővé teszi a potenciális munkavállalók fogadását szerte az országban. Folyamatos toborzásuk, kiterjedt partneri hálózatuk – amely 500 német és osztrák partnert foglal magába –, és közel 20 éves tapasztalatuk által minden munkavállaló megtalálja a számítását rajtuk keresztül. A HR-szolgáltató az elmúlt két évtizedben olyan munkamódszert fejlesztett ki, ami a rugalmasságra, a gyorsaságra, a komplexitásra és az ügyfélközpontúságra fókuszál. 

A HR-Rent a Prohuman cégcsoport tagjaként olyan vezető piaci pozíciót teremtett magának külföldön, amelynek segítségével nemcsak a német és osztrák munkavállalást garantálják azoknak, akik ezt keresik, hanem olyan kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtanak, amelyek által a munkavállalók a lehető legnagyobb biztonságban érezhetik magukat. A legmegfelelőbb munka megtalálása és kiválasztása után a HR-Rent elintézi és fizeti a szállást, a kiutazást, és az adminisztrációs terheket is átvállalja, mindezt ingyenesen.

A szálláshely elfoglalása és a munka megkezdése után a HR-Rent magyar nyelvű, 24 órás kapcsolattartást biztosít, így akár nyelvtudás nélkül is, bármilyen ügyben szinte azonnali segítséget kapnak a külföldön dolgozók, legyen szó hosszútávú kintlétről vagy pedig projekt jellegű munkavállalásról. 

A mai világban szerintünk az egyik legnagyobb előny, hogy a külföldön dolgozó munkavállaló a bérét euróban kapja meg, ingyenes szállása van, és magyar nyelvű kapcsolattartó segíti. Ezáltal a kinti élet kényelmes lesz, az itthoni vágyott dolgok megteremtése pedig sokkal könnyebb egy ilyen biztos háttérrel. Azt tapasztaljuk, hogy a munkavállalók szeretik a külföldi munkalehetőségeket, megbecsülést és jó fizetést kapnak, ami által pedig a családjuknak is segíteni tudnak. Jó ezt látni, ezért szeretjük a munkánkat!” – mondja Kutyáncsánin Jevrem, a HR-Rent üzletágvezetője. 

Egy cég munkaerejének biztosítása nagy felelősség. A HR-Rent Kft. meggyőződése, hogy ezt a feladatot csak lelkiismeretes ügyfélkiszolgálással, maximális empátiával és rövid határidővel érdemes végezni folyamatos rendelkezésre állás mellett. Ezzel a mentalitással várják új munkavállalók jelentkezését! 

További információ: 

+36 70 866 0694, +36 72 212 368

[email protected] 

www.hr-rent.hu 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában