Hirdetés

2022.05.18. 11:41

Már Borsodnádasdon is elérhető a PR-TELECOM!

A PR-TELECOM legmodernebb FTTH (optikai) hálózata megérkezett Borsodnádasdra is. A szolgáltató ezen a hálózaton digitális kábel televíziós szolgáltatást biztosít, rengeteg HD csatornával, szupergyors internet eléréssel, valamint kedvező vezetékes telefonszolgáltatással.

Fotó: dreamstime

Milyen előnyökkel jár ez a felhasználók számára?

A legnagyobb sávszélesség kiszolgálást és a legtöbb kapacitást, a legjobb minőséget az optikai kábel jelenti. Ennek előnye, hogy a hibalehetőség minimális, valamint a minőség is kiváló.

A televíziózás új dimenzióba lép, hisz csúcs minőségben, közel 140 digitális tévécsatorna érhető el, amelyből több, mint 75 HD minőségű!

Aktuális csatornakiosztás itt

Új készülékek esetében nincs szükség külön áramfogyasztó dekóderre vagy plusz távirányítóra. Ha rajta van a televízión DVB-C címke vagy logó (vagy a leírásában szerepel), akkor nézheti az ügyfél a kábeles digitális adásokat. De akkor sincs baj, ha a TV nem tudja ezt a funkciót, hiszen erre is tudunk megoldást ajánlani.

Milyen internetes sávszélesség érhető el az FTTH (optikai) hálózaton?

Internet csomagjaink a család minden tagja számára megfelelő internet elérést biztosítanak.

Internet csomagMaximális le/feltöltési sebességRendes körülmények közt elérhető sebességMinimális le/feltöltési sebesség
PR-Net GP240240/80 Mbit/s160/55 Mbit/s80/30 Mbit/s
PR-Net GP500500/200 Mbit/s330/130 Mbit/s160/60 Mbit/s
PR-Net GP800800/250 Mbit/s525/165 Mbit/s250/80 Mbit/s

Milyen vezetékes telefon szolgáltatás érhető majd el az új hálózaton?

Bár tudjuk, hogy már a mobil korban élünk, mégis vannak még sokan, akik a vezetékes telefont is gyakran használják. A kedvező vezetékes telefon csomagokat ügyfeleink igényeire szabva alakítottuk ki. Hálózaton belül non-stop 0 Ft-os percdíjon beszélhetnek a felhasználók, de a perc- és kapcsolási díjaink is nagyon kedvezőek.

A szolgáltatások mellett kedvező áron kínál TV készülékeket a PR-TELECOM. Mit kell erről tudni?

Az előfizetők (meglévő és új ügyfelek is) a Prémium tévés alapcsomag előfizetése esetén 10 000 Ft, míg a Prémium Extra alapcsomag előfizetése esetén 20 000 Ft kedvezménnyel vásárolhatnak TV készüléket. Kedvezményes készülék vásárlás esetén a hűségidő 24 hónap, a házhoz szállítás pedig díjmentes.

Mit kell tennie az érdeklődőknek ha az árakról vagy a szolgáltatások megrendeléséről szeretnének többet tudni?

A 1231-es zöldszámunkon Call Centerünk munkatársai várják a hívásokat. Megrendeléssel kapcsolatban munkanapokon 8:00-19:00 között a 4-es menüponton érhetik el a szolgáltatót. De ha az kényelmesebb, akkor az ügyfelek kérhetnek visszahívást is a https://pr.hu/visszahivas oldalon és a szolgáltató munkatársai rövid időn belül felkeresik a megadott számon. Aki pedig önállóan kíván megrendelést leadni az a https://pr.hu/csomagajanlatok oldalon tudja ezt megtenni. Az aktuális készülék kínálat a https://pr.hu/keszulekek oldalon tekinthető meg.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában