Hirdetés

2022.05.13. 12:28

Jutalmazták a hűséges partnereket

Előnyt jelent a jövőben a kitartás az Erste Bank mellett.

Az Erste Bank rendezvényén vette át több vállalkozás a díjat

Kiemelt figyelmet fordított eddig is az Erste Bank hűséges ügyfeleire, azokat a kis- és középvállalati partnereit pedig most külön elismerésben részesítette, amelyek több mint húsz éve állnak kapcsolatban a pénzintézettel.

– Az első osztrák takarékpénztár 1819-ben nyitotta meg a kapuit Bécsben. Immáron 203 éve nyújt az Erste csoport pénzügyi szolgáltatásokat az ügyfelei részére – hangsúlyozta ünnepi beszédében Sumi Csaba, az Erste Bank kis- és középvállalati területe Észak-Kelet Magyarországi régióvezetője, aki hozzátette: 2019 óta jutalmazzák azokat az ügyfeleket, akik már 20 éve állnak az Erste Bankkal kapcsolatban.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a pénzintézetnek közel 40 olyan kis- és középvállalati ügyfele van, amelyik húsz éve választotta számlavezetőjének a bankot – ezért őket most külön elismerésben részesítették a Diósgyőri Stadionban rendezett ünnepségen.

Sumi Csaba régióvezető a díjátadó rendezvényen

Az ügyfelek a lojalitás díj mellé egy Lojalitás kedvezmény csomagot is kaptak ajándékba, melyben az Erste Bank kiemelt partnereinek termékeit és szolgáltatásait vehetik igénybe extra kedvezményekkel.

Sumi Csaba úgy vélte, akik egy pénzintézettel hosszabb ideje ápolnak tartós kapcsolatot, a közeli jövőben más előnyeit is élvezhetik a lojalitásuknak. Hiszen a saját forrású finanszírozási termékek esetében a banknak nagyobb mértékben van alkalma és lehetősége az árazás és más feltételek kialakításakor figyelembe venni a pozitív bankkapcsolati múltat. Ez pedig a hűséges ügyfelek számára mérhető előnyt jelent majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában