Szponzorált tartalom

2021.06.07. 10:47

Hogy a családi nyaralás egyben pihenés is legyen

Forrás: otp-birkenhof.at

Az elmúlt hónapok bezártsága, a megváltozott életünk koordinálása és az ezzel járó fizikai és mentális fáradtság szinte valamennyiünket érint.

Biztosan nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy egy-egy otthon töltött digitális oktatási hét után bármit hajlandó lettem volna megadni egy kis kikapcsolódásért és egy kényeztető masszázsért – persze csak közvetlenül egy finom koktél elfogyasztása után –, miközben a gyermekeimre valaki (más) vigyáz. Itt az idő, hogy az álmok valóra váljanak!

Ahol mindenki jól érzi magát

Hosszú és talán már nem is olyan türelmes várakozás után végre eljött az idő, amit oly régóta vártunk, és újra lehetőségünk van arra, hogy nyakig merüljünk a kalandokban. Olyanokban, melyekben a család minden tagja egyaránt jól érzi magát. Hogy ilyet nehéz találni? Nos, gyakorló családanyaként ezzel pontosan tisztában vagyok.

Szerencsére létezik olyan csodás hely, ahol pontosan tudják, mi kell ahhoz, hogy egy családi kikapcsolódás minden résztvevő számára felejthetetlen élmény legyen. Nem csak hogy tudják, de mindent meg is tesznek érte.

Valódi kikapcsolódás

Az osztrák Alpok déli részén – a magyar határtól mindössze 3,5 óra autóútra – a festői szépségű Bad Kleinkirchheimben található Hotel OTP Birkenhof****-ban minden adott ahhoz, hogy ön és családja felejthetetlen napokat töltsön. Nemcsak a pihenés, de a jókedv és vidámság is garantált a rengeteg programlehetőségnek és a kitűnő szolgáltatásoknak hála. A felejthetetlen napokhoz akár ki sem kell lépnie a szálloda kapuján.

A wellness-oázisban úszó- és melegvizes ülőmedence, valamint dézsazuhany várja, emellett test és lélek megújulását finn- és infraszauna, valamint gőzkabin szolgálja. Ha kényeztetésre, stresszoldásra vágyik, különféle masszázsok és frissítő szolgáltatások közül választhat.

A teljes ellazulás eléréséhez a szálloda külön figyelmet fordít arra, hogy a szülőknek valódi kikapcsolódásban legyen részük, így előzetes egyeztetés után gyermekfelügyeletet is biztosítanak.

Kicsitől a nagyig, mindenki fontos

A legkisebb vendégeket a hotel baba- és családbarát szolgáltatásokkal és felszerelésekkel várja, de a nagyobb gyermekek sem fognak unatkozni. A játékteremben bowling, darts, jéghoki, valamint rengeteg társasjáték is található. Rossz idő esetén így akár az egész napot is el lehet tölteni a szállodában. Ha azonban az időjárás megengedi, érdemes felkerekedni és élvezni a karintiai vendégszeretetet a környéken.

Az alig több mint 30 km-re található Majomhegyen egy mókás délutánt tölthetünk, mivel itt 150 makákó majom él a szabad ég alatt, ketrecek és üvegfalak nélkül.

A 10 percnyi autóútra található Alpesi vadaspark izgalmas játszótere és mini állatkertje szintén önfeledt szórakozást nyújt.

Karintia egyik leghíresebb attrakciója – kis- és nagyfiúk örömére – a Gmünd in Kärntenben található Porsche múzeum, amit egyszer az életben látni kell.

Gasztronómiai kényeztetés

A családias hangulatú étterem gasztronómiai kínálata karintiai, magyar és nemzetközi ízeket kínál. Délutánonként kávé és sütemény, minden csütörtökön gyertyafényes kulináris vacsora piano kíséretében vagy egy kellemes este a csillagos ég alatt az étterem teraszán. Első osztályú helyi alapanyagokból készült, színvonalas és különleges ételek nagy választéka várja vacsoraestjeinken a finomságokra éhes látogatókat., így váltva valóra minden, a karantén alatt szőtt álmunkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában