PR cikk

2011.09.05. 10:57

NYELVTUDÁS KAPSZULÁBAN? - avagy különlegességek a nyelvtanulásban a XXI. században

<strong>&nbsp;</strong>„Brit tudósok legújabb kísérleteinek eredményeként sikerült forradalmasítani a nyelvtanulást! A bravúros tudományos felfedezés egy olyan kapszula, amely bevétele után fél óra múlva stimulálja az agy tanulásért felelős központját és már kevés erőfeszítéssel is gyorsan és egyszerűen meg tudunk tanulni akár több idegen nyelvet is….”

 „Brit tudósok legújabb kísérleteinek eredményeként sikerült forradalmasítani a nyelvtanulást! A bravúros tudományos felfedezés egy olyan kapszula, amely bevétele után fél óra múlva stimulálja az agy tanulásért felelős központját és már kevés erőfeszítéssel is gyorsan és egyszerűen meg tudunk tanulni akár több idegen nyelvet is….”A HÍR NEM IGAZ!!!!

Ne dőljön be ilyen és ehhez hasonló hazugságoknak. Hiába tesszük a párnánk alá a könyvet, reggelre nem fogjuk betéve tudni annak tartalmát!

De van egy JÓ HÍREM IS!

a dLANG-Special Bt különleges módszereivel, - mely több mint 10 év tapasztalatán és nyelvszeretetén alapul - hatékonnyá, izgalmassá, és ezáltal könnyűvé válik az idegen nyelvtanulás.

- Felmérve az Ön igényeit, és tudásszintjét, megalkotjuk személyre szabott nyelvi képzését, így koncentráltan az Ön céljaira fókuszálva gyorsabban és hatékonyabban tanulhatja meg a választott idegen nyelvet.

- Megtanítjuk Önnek szakmájának nyelvét, annak idegen nyelvi specifikumait illetve felkészítjük szaknyelvvizsgára.

- A választott idegen nyelv mögött lévő kultúrát belecsempésszük a nyelvi képzésbe, ezáltal érdekessé téve azt, így számos különlegességgel gazdagodhat, melyet bármikor felhasználhat munkája, utazásai során.

- Pár napos idegen nyelvi kommunikációs tréningjeinken nem csak a már meglévő nyelvtudását fejlesztheti, de olyan technikákat is megismerhet, amelyek munkáját is megkönnyíthetik.

- Idegen nyelvvel a megyéért programunk segítségével igazi állampolgára lehet Európának.

- Rugalmasan igazodunk az Ön elképzeléseihez, és nem csak a képzések időpontjában, de a fizetést illetően is.

 

És ha ez még mind nem elég, minden hónapban különleges akciókkal állunk rendelkezésére!

Szeptember nálunk Spanyol Hónap!

 

Figyelje folyamatosan megújuló honlapunkat: www.dlangspecial.hu,

írjon e-mailt: [email protected],

érdeklődjön telefonon: 46/310-084; 20/476-2028; 20/559-0986,

vagy jöjjön el hozzánk személyesen 3525 Miskolc, Madarász V. u. 13 A épület (Szentpáli-Ház) I/2.

 

KÉRDEZZEN BÁTRAN! SZEMÉLYRE SZABOTT OKTATÁSI RENDSZERÜNKKEL AZ ÖN SZÁMÁRA IS MEGTALÁLJUK A LEGMEGFELELŐBB MEGOLDÁST!

Ne feledje dLANG-Special az ütőképes nyelvtudás!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában