Ózd hírei

2018.01.14. 16:57

Elismerték a kimagasló munkáját hevesi Prima-díjjal

Ózd - Nedecki László a szomszédos megyében kapott Prima-díjat, a Berva-völgyben végzett tevékenységéért.

Ózd - Nedecki László a szomszédos megyében kapott Prima-díjat, a Berva-völgyben végzett tevékenységéért.

Az elmúlt esztendő végén illusztris társasághoz csatlakozott az ózdi Nedecki László és cége, a Fram-Corr Kft. A galvanizálóüzemeket fenntartó és eredményesen fejlesztő vállalkozó nem csupán ózdi székhellyel rendelkezik, hiszen Heves megyében, a Berva-völgyben is található egy telephelye. Az ott elvégzett kimagasló munkáját ismerték el a hevesi Prima-díjjal, amelyet a gyöngyösi Mátra Múzeumban megtartott gálaünnepségen vehetett át Nedecki László.

Jó visszacsatolás

– Egy ilyen elismerés, megbecsülés kapcsán mindig visszatekint az ember, számot vet arról, amit az elmúlt években alkotott – fogalmazott Nedecki László. – Nagyon meglepett, de rendkívül jólesett, hogy felterjesztettek a Prima-díjra. A Berva-völgyi telephelyünket 2005-ben vásároltuk meg, sokan kételkedtek, hogy életképes lesz-e az ottani tevékenységünk. Több mint egy évtized távlatában most már kijelenthető, hogy megálltuk, megálljuk a helyünket. Az akkor felszámolás alatt lévő üzem működését előbb stabilizálni kellett, majd fokozatosan megkezdtük a fejlesztést is. Azt hiszem, büszkék lehetünk az elvégzett munkára.

Büszkék lehetünk az elvégzett munkára." Nedecki László

Nedecki László egri, pontosabban felsőtárkányi telephelyén egyébként sok ózdi ember dolgozik, így többen napi szinten ingáznak a két város között.

Létszámnövekedés

– Szép munka a miénk, fémfelület-kezeléssel, galvanizálással töltjük a mindennapjainkat. Igyekszünk a környék nagyobb multinacionális vállalkozásainak kielégíteni a megrendeléseit. A hevesi profilunk szinte teljes egészében megegyezik az ózdival, talán annyi a különbség, hogy a Berva-völgyben rendkívül sokrétű felületkezelést végzünk. Tavaly végrehajtottunk egy nagyságrendileg százmillió forintos telephelyfejlesztést, ez a számításaink szerint akár húszszázalékos dolgozói növekedést is hozhat magával. Az alkalmazottak száma így meghaladhatja a negyvenet, amit az induláskor remélni sem mertünk. Bízom benne, hogy az árbevételünk is jelentősen emelkedni fog az idei esztendőben, köszönhetően az említett beruházásnak. A tárkányi ipari parkban jelenleg is mi számítunk a legnagyobb villamosenergia- és vízfogyasztónak, de idén igyekszünk az ózdi üzemre is nagyobb hangsúlyt fektetni.

A város szélén, a sajóvárkonyi elágazásban található telephelyen jelenleg a karbantartó műhely felújítása zajlik, de ha az ÉMÁSZ befejezi a hálózat rekonstrukcióját, akkor hozzáláthatnak a nagyobb tervek megvalósításához is. A decemberben megkapott hevesi Prima-díj mindenesetre rendkívül ösztönzőleg hatott az ózdi vállalkozóra, aki az új esztendőben újult erővel vágott bele a munkába.

- ÉM-ME -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!