A Mandiner képeket is közölt

2024.03.24. 22:15

Így szállították a nyomozó hatóság épületéhez a moszkvai terrortámadás gyanúsítottjait

Képeket közölt a moszkvai terrortámadás gyanúsítottjairól a Mandiner. Mint írják, a férfiakat furgonokkal szállították a nyomozó hatóság épületéhez.

MW

A terrortámadás egyik elkövetője érkezik a nyomozóhatóság épületéhez

Forrás: HANDOUT / RUSSIAN INVESTIGATIVE COMMITTEE / AFP

A Mandiner beszámolt róla, hogy a hivatalos hírek szerint a moszkvai terrortámadás jelenleg 133 halálos áldozatot követelt, a BBC összefoglalója alapján

három gyermek is életét vesztette, a legidősebb áldozat pedig a hetvenes éveiben járt.

A legtöbben a lőtt sebekbe haltak bele, néhányan azonban füstmérgezés következtében hunytak el.

Mindenkit megbosszulnak

Vasárnap Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese a közösségi oldalán újra megszólalt a moszkvai terrortámadással kapcsolatban.

Minden áldozatot megbosszulunk. Az érintettek pedig származási országtól és státuszától függetlenül mostantól a legfőbb és jogos célpontunk. Várjatok csak, szemetek!

– írta. Azóta több fotó is napvilágra került arról, hogy bekötött szemmel és hátrabilincselt kézzel vitték kihallgatásra a moszkvai terrortámadás gyanúsítottjait az orosz kommandósok. A képeken az is jól kivehető, hogy a férfiakat furgonokkal szállították a nyomozó hatóság épületéhez.

A fotókat a Mandiner oldalán nézheti meg!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában