Premier League

2023.11.04. 22:31

Kerkezék simán kikaptak a címvédő Manchester City vendégeként

A magyar válogatott Kerkez Milossal felálló Bournemouth a papírformának megfelelően simán, 6-1-re kikapott a címvédő Manchester City vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati játéknapján.

MW

Kerkez Milos, a Bournemouth játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Manchester City-Bournemouth mérkőzésén Manchesterben 2023. november 4-én

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Ash Allen

Kerkez végigjátszotta a találkozót, amelyen leginkább Jeremy Doku brillírozott a hazaiak részéről: a 21 éves belga játékos hét perc alatt egy gólt szerzett és két gólpasszt osztott ki, s így

 a City gyakorlatilag a 37. percre eldöntötte a három pont sorsát. 

A második félidőben szépítésig jutott a Bournemouth, a manchesteriek viszont közben megint háromszor voltak eredményesek úgy, hogy a norvég sztárcsatár, Erling Haaland nem is szerzett gólt.

 Bernardo Silva viszont duplázott, a további négy hazai találaton pedig négy különböző City-futballista osztozott. Doku végül a gólja mellett négy gólpasszal zárta a meccset.

A másik manchesteri együttes, a United Bruno Fernandes 91. percben szerzett góljával 1-0-ra győzte le vendégként a Fulhamet, míg a Brentford 3-2-re verte saját közönsége előtt a Konferencia-ligában címvédő West Ham Unitedet.

Premier League, 11. forduló:

Manchester City-Bournemouth 6-1 (3-0)

Fulham-Manchester United 0-1 (0-0)

Brentford-West Ham United 3-2 (1-2)

Burnley-Crystal Palace 0-2 (0-1)

Everton-Brighton 1-1 (1-0)

Sheffield United-Wolverhampton Wanderers 2-1 (0-0)

később:

Newcastle United-Arsenal 18.30

vasárnap játsszák:

Nottingham Forest-Aston Villa 15.00

Luton Town-Liverpool 17.30

hétfőn játsszák:

Tottenham Hotspur-Chelsea 21.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában