Bulvár-celeb

2023.09.09. 15:30

Génkezelt gyerekek, tornádó, idegenek - nagyon durva évek következnek ránk

Egy magát időutazónak tartó tiktoker borzasztó dolgokat látott a jövőnkben.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Amióta a TikTok betört, és az egyik legnépszerűbb közösségi felületté vált, megszaporodtak azok a videós bejegyzések, amelyekről a készítőik állítják, hogy valójában jóslatok. 

Ők ugyanis időutazók, akik a jövőből jöttek, hogy különböző – leginkább katasztrófaközeli - eseményekre figyelmeztessenek minket. Az persze csak rajtunk múlik, mennyire vesszük komolyan ezeket a sci-fibe illő jövendöléseket.

Az egyik ilyen "időutazó", aki állítja, hogy 2236-ból jött el hozzánk, és a videóival több mint másfél millió kedvelést gyűjtött eddig, arról beszél, mi vár ránk a következő három évben.

Illusztráció: Shutterstock

2023: 

Megérkeznek az első idegenek a földre. Nem ellenségesek, olyannyira, hogy az emberek háziállatként fogják őket tartani. Persze ez nem olyan jó ötlet, később ugyanis ellenségessé válnak, ami miatt végül az emberiség 2053-ra az egész fajt kiirtja.

2024: 

Hatalmas, épületek ezreit leromboló tornádó csap le az Egyesült Államokra. Milliók esnek majd áldozatul a Millie nevet viselő szuperviharnak.

Illusztráció: Shutterstock

2025: 

Egy Marcus Gardener nevű ember lesz az első, aki génmanipuláció révén különleges képességekre tesz szert. 2060-ra teljesen bevált módszerré válik, hogy gyermekeink génkészletét tökéletesítsük, hogy szebbek, egészségesebbek és hosszabb életűek legyenek. A dolog szépséghibája: egyre többen adnak maguknak "szuperképességeket" ártó szándékkal.

@realtiktoktimetraveler ❗The next 3 years of your life are going to be crazy, be careful and cautious and remember to share to people you care about so they're not in danger❗#timetraveler #timetravel #time #warning #event #conspiracy #aliens #xyzbca #fypシ #fyp #beware ♬ Epic Emotional - AShamaluevMusic

Hogy ebből mi valósul majd meg, azt persze nem tudni, olvasható a Bors cikkében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!