Nagyvilág

2012.09.19. 11:22

Nő fejét is megkóstolta a támadó!

A 20 éves Richard Cimino betört egy házba Pennsylvaniában, majd menekülés közben az ablakból kiugorva, támadásba lendült az utcán. Az áldozatának sikerült elmenekülnie, ő értesítette a rendőrséget.

A 20 éves Richard Cimino betört egy házba Pennsylvaniában, majd menekülés közben az ablakból kiugorva, támadásba lendült az utcán. Az áldozatának sikerült elmenekülnie, ő értesítette a rendőrséget.Richard Cimino több házba is megpróbált betörni, de szerencsétlenségére az egyikben a tulajdonos idő közben hazajött, így menekülőre kellett fognia - írta a Daily Mail.

Richard Cimino megragadta Nancy Dean-Corino fejét és zombi módjára elkezdte rágcsálni, miközben úgy üvöltött, mint egy sakál, de a nőnek végül sikerült elmenekülnie. Több helyen vérzett a feje, de nem sérülései nem voltak súlyosak, amikor értesítette a hatóságokat. 

A férfi állítólag valamilyen tudatmódosító hatására, valószínűleg fürdősó miatt viselkedett úgy, mint egy eszelős, de egyelőre még nem igazolódtak be a feltételezések.

Forrás: Daily Mail

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!