Nagyvilág

2012.03.01. 12:43

A világ leghülyébb csalója

A 47 éves csaló nem meglepő módon lebukott, amikor hamis személyazonosságát használta. A brazil férfi ugyanis a világsztár Jack Nicholson fotóját használta, de a saját nevét.

A 47 éves csaló nem meglepő módon lebukott, amikor hamis személyazonosságát használta. A brazil férfi ugyanis a világsztár Jack Nicholson fotóját használta, de a saját nevét. A 47 éves Ricardo Sergio Freire de Barros megszegte a vélhetően legfőbb szabályt, amit hamis személyazonosság gyártása esetén ajánlatos lenne betartani, nevesül, hogy ne próbáljon a csaló világhíresség bőrébe bújni. De a brazil férfi - akiről utóbb kiderült, hogy nem csak korban, de külsőben sincs semmilyen hasonlóság valódi és hamis személyisége között - a hollywoodi sztár, Jack Nicholson arcával ellátott személyi kártyát használta fel egy banki tranzakcióhoz. A vicc az, hogy a csaló csak a híresség - akinek arcát majd minden földlakó ismeri 10 éves kor fölött - fotóját használta, de a saját neve állt a papírokon, nem mintha, enélkül nem bukott volna...

A férfit már a hatóság vezette ki a bankból, akinél egyébként több más hamis dokumentumot, 36 csekkfüzetet, négy - különböző nevekre szóló - hitelkártyát találtak, és nagy mennyiségű készpénzt.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!