Nagyvilág

2011.03.11. 18:04

Döbbenet! 18,7 kilós tumor nőtt a fiú hátára

<p>A 15 éves fiúnak három hónapos korában két borsú nagyságú "göb" nőt a hátára, amiből mostanra egy több, mint 18 kilogrammos tumor lett.</p>

Qiu Sheng nem mindennapi kínai tinédzser. Most 15 éves és már kisbaba korában két borsószem nagyságú dudor jelent meg a hátán, amiről akkor az orvosok úgy vélték nem okoz majd gondot. A dudorok azonban nem tűntek el, hanem egyre csak nőttek, és mostanra olyan lett a háta, mintha egy hatalmas homokzsák nőtt volna hozzá. Qiu már nem tudott aludni, öltözködni is lehetetlen lett számára, az iskolában pedig mindenféle gúny tárgya lett. A beszámolókból azonban nem derült ki, hogy a kínai szülők miért vártak ilyen sokáig, hogy gyermeküket orvoshoz vigyék.

Nézze meg a képeket >>>

A műtét a napokban zajlott le a Yunnan tartományi kórházban, ahol a műtétet végző dr. Huang Yunchao is kifejtette: elképzelhetetlennek tartja a fiú éveken át volt képes együtt élni a tumorral, és az azzal járó nem csak szervi, de lelki teherrel. A tumor egyébként a fiú mellkasi üregében is nőtt deformálva a fiú jobb lapockáját. A műtét után megmérték: a tumor 18,7 kilogrammot nyomott.
- MON .-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!