Nagyvilág

2010.08.25. 12:27

Kukába vágta a macskát: megvan a tettes! - Videó

<p>Megtalálták azt a nőt, aki bedobott egy macskát a kukába és mindezt kamera rögzítette. A 45 éves banki alkalmazott furcsán próbálta védeni magát.</p>

Mint arról kedden beszámoltunk egy térfigyelő kamera lebuktatta azt a brit nőt, aki az utcán sétálva és megpillantva egy arra kószáló macskát - aki egyébként a szomszédos házban élő házaspár macskája - először megsimogatta, majd bevágta a kukába. A szegény macska 15 órán át volt a kuka fogságába, mire gazdája felfedezte hollétét és kiszabadította. A Coventryben történt eset a videófelvétellel együtt több online közösségi portálra is felkerült, s alig több mint egy nap múlva kiderült, hogy a felvételen látható kegyetlen nő egy 45 éves banki alkalmazott.

Mary Bale a The Sun brit hírportál megkeresésére annyit mondott: ő viccesnek találta az eset, és értetlenségét fejezte ki az ügy körüli felhajtás miatt, mert szerinte: "Ez csak egy macska". A nő szerint ezt az esetet mindenki túlreagálja, s szavaiból kiderült, igazán dühös a lejárató kampányért. A macska tulajdonosai Darryl és Stephanie Mann pedig immáron nem csak a nő tettén, de azon is elborzadtak, ahogy lereagált a dolgot. Mégis azt kérték a Facebookon létrejött, a nő megkeresésére irányuló támogató csoport tagjainak, és mindenkinek akit felháborított a videó: hogy ne akarjon senki önbíráskodni, csak kíváncsiak voltak, hogy ki volt ez a nő és miért tette azt, amit, de innentől a rendőrség dolga, hogy a kezébe vegye az ügyet.

Nézze meg a videót >>>

Lola macska szerencsére jól van, és ez a fontos – mondják.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!