Nagyvilág

2010.04.21. 19:19

A világ legszerencsétlenebb embere

<p>A férfit 30 éve üldözi a balszerencse, csoda, hogy még nem halt bele a katasztrófa-sorozatba.</p>

Mick Wilary 58 éves, büszke nagypapa, csak éppen kicsit szerencsétlen. Már ha lehet így említeni, hogy 30 év alatt 30 súlyos sérülést szenvedett el, abból 15 alkalommal csontja tört. Nem hivatalosan ő Nagy-Britannia legpechesebb embere. Viszont nagy túlélő is - mint azt ő maga mondogatja, hiszen szerinte nagy csoda, hogy még egyikbe sem halt bele.

Hogy mik is történnek vele? Csak néhány a sok közül: megbotlott egy macskában és betörte a fejét (ezzel a balesettel kezdődött a pechsorozat), később ledobta a ló és kulcscsontját törte, majd farigcsálás közben hasba szúrta magát, de olyan is előfordult, hogy rálépett egy burgonyára, megcsúszott és mind a két bokáját kitörte. A mezőgazdasági munkás legutóbb is lábait szegte, s kórházba került, ugyanis átment rajta egy földmunkagép. Ez utóbbi baleset annyira súlyos volt, hogy az orvosok nem voltak biztosak benne, hogy megmenthetők-e a lábai. A férfinek azonban most is szerencséje volt a szerencsétlenségben, 6 hónap múlva újra lábra állhat. Ennyi baleset után sem neki, sem a feleségének nincs kedve nevetni a különböző eseteken, pedig eleinte még könnyedén tudták venni a pechsorozatot, ami 30 éve üldözi a farmert.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!