Miskolc hírei

2011.03.31. 18:50

Világszámok estje

<p>Miskolc - Idén is fantasztikus, vadonatúj műsorral szórakoztatja a közönséget a Magyar Nemzeti Cirkusz.</p>

Telt házas premier előadással kezdte meg idei miskolci előadássorozatát múlt hét szerdán az ország legnagyobb utazócirkusza, a Magyar Nemzeti Cirkusz. Idén, minden eddiginél több újdonsággal szórakoztatták a nagyérdeműt két órás estjükön, ahol nemzetközi és hazai világsztárok követték egymást a manézson. Európa legnagyobb kutyarevüjében közel félszáz négylábú mutatta meg, az ebek nemcsak ügyesek, de szórakoztatóak és viccesek is tudnak lenni – persze mindehhez elengedhetetlen volt a Duo Paolo „vezénylete”.

 A csodálatos új díszlet, és a káprázatos víziorgona pazar díszletként szolgált ifj. Richter József fantasztikus produkcióihoz. Két társnőjével bemutatott lovasszámában az egyik legnehezebb feladatot is könnyedén végrehajtotta: egy vállán álló hölggyel ügetett körbe a manézson, miközben ő is a ló hátán állt. E produkció a bennfentesek szerint annyira nehéz, hogy csak kevesen vállalják, hiszen azt követően szaltózni – ahogy „Junior” is tette – embert próbáló feladat.

De nem ez volt az egyetlen különleges mutatványa az est során az ifjú tehetségnek. A világon először négy tevén és Szandrán az indiai elefánton keresztül szaltózott közel tíz méter magasra ugorva a levegőbe. S, ha már levegő, akkor Salima „plafonjárása”, s a Duo Stoichev produkcióit sem feledhetjük. Előbbi kecsességével és bátorságával ragadta magával a közönséget, míg az utóbbi páros hajmeresztő mutatványaitól a nézők lélegzete is elállt.

A Magyar Nemzeti Cirkusz április 3-ig vendégszerepel Miskolcon a Cora melletti területen. Az előadások kezdete hétköznap 18.00 óra, szombaton és vasárnap 15.00 és 18.00 óra, április 3-án 11.00 és 15.00 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!