Miskolc hírei

2010.12.20. 13:20

Az Önkétes Toborzó Laurának gyűjt

<p>Az Önkéntes Toborzó csapata talált rá Kiss Laurára, arra a 3,5 éves nyíregyházi kislányra, akinél 2009-ben leukémiát diagnosztizáltak.</p>

Miskolc - A kislánynak azóta folyamatos kezelésekre van szüksége, de további gyógyulásában segíthet az őssejtterápia, ami azonban költséges. Éppen ezért az Önkéntes Toborzó csapata gyűjtésbe kezdett, valamint honlapjukon – http://www.onkentestoborzo.hu/ – licitet indítottak. Megtudtuk: a DVTK csapata egy, a csapat által dedikált futball labdát ajánlott fel, melyre jelenleg is lehet licitálni. Emellett azonban más licittárgyakat is sikerült találniuk, s a jövőben is várható ennek folytatása.

Az Önkéntes Toborzó Miskolcon, június elején szerveződött, hogy az árvízkárosultakat segítse. Az általuk létrehozott internetes portálon a segítőkész emberek folyamatosan kapcsolatot tudtak tartani egymással. Elsődleges feladatunknak a nehéz helyzetbe került családok megsegítését tekintették. Ezen céluk eléréséhez kezdtek el adományokat gyűjteni és eljuttatni az arra rászorulóknak.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!