Friss hírek

2011.04.04. 15:26

Itt a 400-as benzinár! - Holtankoljak.hu

<p>A benzin ára 5 forinttal nő, miközben a gázolajé változatlan marad szerdától - erősítették meg a Holtankoljak.hu piaci forrásokból származó értesüléseit. A benzin átlagára így 383 forintra növekszik, míg a gázolajé 375 forint marad. Drágább kutaknál azonban már előfordulhat 400 forint feletti benzinár is. A múlt héten egyébként két forinttal nőtt a benzinár, a gázolajé viszont két forinttal csökkent.</p>

A benzin ára - a szerdától érvényes árakat figyelembe véve - idén összesen 21, a gázolajé pedig 22 forintot nőtt - írja a Holtankoljak.hu. A legolcsóbb és legdrágább töltőállomások árai között továbbra is körülbelül 30 forint az árkülönbség. Legdrágábban várhatóan 401-402 forintért lehet benzint tankolni, a legmagasabb gázolajár 395 forint marad szerdától.

A Bioetanol (E85) átlagosan 283 forintba kerül, az LPG átlagos ára pedig 216 forint. A Holtankoljak.hu szerint bár a forint elég jól teljesített a múlt héten, jelentősen emelkedett a benzin dollárban mért jegyzésára, ez okozhatja az árnövekedést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!