Mezőkövesd hírei

2011.05.13. 15:33

A dobogóért harcol az MSE

<p>A Mezőkövesd-Zsóry a múlt héten csak egy pontot gyűjtött Orosházán, ezúttal viszont hazai környezetben háromra tart igényt a REAC ellen.</p>

– Nem téveszt meg bennünket a fővárosiak szerényebb szereplése és a táblázaton elfoglalt helyezése – közölte Huszák Géza, a matyóvárosiak vezetőedzője. – A rákospalotaiak jó képességű, az NB I-et is megjárt focistákkal rendelkeznek, nyilván nem felejtettek el futballozni, így természetesen vigyáznunk kell arra, nehogy meglepetés érjen minket. A papírforma a mi sikerünket ígéri, de jól tudjuk, hogy ez automatikusan még nem jelent 3 pontot. Nagyon nehéz találkozóra számítunk, persze hiszünk önmagunkban, egységes csapatunkban, mert valóra akarjuk váltani hőn áhított célunkat, a végelszámoláskor a dobogó valamelyik fokára szeretnénk fellépni!

A kövesdieknélHegedűs, Jeremiás, Sivák és Török sérüléssel bajlódik, csak vasárnapra derül ki, hogy közülük kik lehetnek ott a kezdők között.


A pályán

Mezőkövesd-Zsóry SE – Rákospalotai EAC (vasárnap, 17.30)

Az MSE várható kezdőcsapata: Szántai – Robson, Vámosi, Elek, Éles – Hegedűs T., Bagi, Lakatos, Török (Bogdány) – Jeremiás (Szabó V.), Husanik.

Az edző tippje: 2-0.


Labdarúgó táblázatok

boon | 2011.05.08 20:09
Az NB II Keleti csoportjának, az NB III Mátra és Tisza csoportjának valamint a megyei I. osztály tabellái.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!