Magyarország

2011.11.09. 12:21

Hurghadai baleset - Elindult a magyar katonai repülő Egyiptomba az áldozatokért

Budapest, 2011. november 9., szerda (MTI) - Elindult Kecskemétről a magyar katonai repülőgép az egyiptomi buszbaleset áldozataiért - tájékoztatta Szijjártó Péter szerdán az MTI-t.

Budapest, 2011. november 9., szerda (MTI) - Elindult Kecskemétről a magyar katonai repülőgép az egyiptomi buszbaleset áldozataiért - tájékoztatta Szijjártó Péter szerdán az MTI-t.

 

A miniszterelnök szóvivője közölte: a Honvédelmi Minisztérium arról tájékoztatta Orbán Viktor kormányfőt, hogy fél 12 után néhány perccel felszállt Kecskemétről, és úton van Hurghada felé az az An-26-os katonai szállító repülőgép, amely az egyiptomi buszbalesetben elhunyt magyarok holttesteit szállítja majd haza.

A vasárnapi hurghadai balesetben 11-en vesztették életüket és 29-en sérültek meg.


Budapest, 2011. november 9., szerda (MTI) - A vasárnapi hurghadai buszbaleset újabb öt magyar sérültjét indították útnak repülőgéppel Budapestre - tájékoztatta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szerdán az MTI-t.


Budapest, 2011. november 9., szerda (MTI) - Szijjártó Péter szerint péntekig hazahozhatják a vasárnapi hurghadai buszbaleset áldozatainak holtestét; a miniszterelnök szóvivője erről szerda reggel beszélt a TV2 Mokka című műsorában.


Budapest, 2011. november 8., kedd (MTI) - Megérkezett kedden este az egyiptomi buszbalesetben megsérült magyar turisták második csoportja a Liszt Ferenc repülőtérre - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

tovább »

Budapest, 2011. november 8., kedd (MTI) - Orbán Viktor miniszterelnök őszinte részvétét fejezte ki a hurghadai balesetben elhunytak hozzátartozóinak kedden, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!