Magyarország

2011.05.03. 17:01

Gyerekek dobták a pezsgősüveget - bevallották

<p>Két gyerek dobta fejbe pezsgősüveggel, egy panelház tetejéről Tatabányán, március elején azt a kislányt, akit azután életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A kislány meggyógyult, a rendőrök megtalálták a dobálókat. Részletes tájékoztatást szerdán ad a rendőrség.</p>

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, életveszélyesen megsérült az a kislány, akit március 7-én, délután, egy tatabányai, 10 emeletes ház tetejéről dobtak meg egy pezsgősüveggel. A 11 éves kislány gyanútlanul sétált az egyik tatabányai utcán, mikor az ott lévő 10 emeletes ház tetejéről egy üvegpalack zuhant le és fejen találta a gyereket. A mentők előbb a Tatabányai Szent Borbála Kórházba szállították, majd onnan Budapestre vitték tovább az életveszélyesen megsérült kislányt. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt indított nyomozást.

A tatabányai rendőrök két hónapos nyomozás után megtalálták a dobálókat. Két, 14 év alatti gyerekről van szó, akiket a szüleik jelenlétében hallgattak ki. A gyerekek részletes beismerő vallomást tettek - derül ki a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság meghívójából, ami szerdára, az ügyről szóló részletes tájékoztatójukra szól.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!