Magyarország

2010.08.25. 13:46

Kiraboltak egy takarékszövetkezetet Nyíregyházán

<p>Maszkos férfi rabolt ki egy takarékszövetkezetet szerda délelőtt Nyíregyházán. A pisztolyos támadó pénzt követelt az alkalmazottaktól, majd miután megszerezte zsákmányát, elmenekült a helyszínről.</p>

Gyalog menekült a fegyveres rabló

12:30: Kiraboltak szerda reggel egy pénzintézetet Nyíregyházán a Jósavárosban. Az elsődleges információ szerint egy arcát maszkkal eltakaró feltehetően fiatal férfi ment be az Ungvár sétány végén lévő pénzintézetbe nem sokkal nyitás után, kezében fegyvert tartva. A bent lévő alkalmazottak megfenyegetése után ismeretlen mennyiségű pénzt zsákmányolt, majd gyalog futva távozott.

A rendőrség nagy erőkkel zárta körbe a lakótelepet, és haladéktalanul megkezdte a támadó felkutatását. A reggeli órában elképzelhető, hogy látta valaki az Eperjes utca Korányi Frigyes utca Ungvár sétány által határolt területen futva és már álarc nélkül menekülő férfit. A bejelentés után nem sokkal megérkezett a MRFK Bűnügyi technikai osztályának speciális busza, és a technikusok megkezdték azoknak a nyomoknak a felkutatását és rögzítését, ami alapján eljuthatnak a támadó azonosításához. Eközben a nyomozók a környező üzletek alkalmazottait kérdezték ki, esetleg fontos információ reményében.

- Pusztai Sándor -


A rendőrök keresik a fiatalembert

10:30: A rendőrök nagy erőkkel keresik a fiatalembert. Rablás közben egyébként lövés nem dördült, és senki sem sérült meg - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!